Přejít k hlavnímu obsahu

Hráči opouštějí k1ck, chtějí lepší podmínky

11. 5. 2009 | 20:30 Counter Strike: Source
Hráči Portugalského týmu k1ck eSports se rozhodli jít s kůží na trh a opustili organizaci.Hráči nejlepšího týmu Portugalska dosud působící pod jménem k1ck eSports se rozhodli opustit svůj klub. Hlavním důvodem jsou finanční problémy klubu, kvůli kterým si hráči museli své poslední offline akce platit z vlastní kapsy (i36 ve Velké Británii a Lan79 ve Francii).Tým se nyní snaží najít lepší tým (spekuluje se o The Last Resort a Creativ) pod prozatímním názvem wakarimashita.Kapitán Pedro Miranda uvedl:
Výchozí obrázek

Hráči Portugalského týmu k1ck eSports se rozhodli jít s kůží na trh a opustili organizaci.

Hráči nejlepšího týmu Portugalska dosud působící pod jménem k1ck eSports se rozhodli opustit svůj klub. Hlavním důvodem jsou finanční problémy klubu, kvůli kterým si hráči museli své poslední offline akce platit z vlastní kapsy (i36 ve Velké Británii a Lan79 ve Francii).

Tým se nyní snaží najít lepší tým (spekuluje se o The Last Resort a Creativ) pod prozatímním názvem wakarimashita.

Kapitán Pedro Miranda uvedl:

"Mnoho lidí se domnívá, že jsme měli turnaje placené od naší bývalé organizace, ovšem tato představa je mylná. Veškeré náklady na I-series a Lan79 jsme si hradili sami a to je také hlavním důvodem, proč opouštíme k1ck. Pokud chceme dosáhnout našich cílů, musíme se poohlédnout po jiném domově. Přesto bychom chtěli k1ck poděkovat za podporu, kterou nám poskytli v rámci Portugalska."

Sestava ex-k1ck:

Portugalsko André "prDz" Horta
Portugalsko Pedro "mNTw" Miranda
Portugalsko Mario "Fyx" Rodriguez
Portugalsko Fabio "n3w" Teixeira
Portugalsko Bernardo "xXx" Segurado