Přejít k hlavnímu obsahu

V kvalifikaci se potkáme s Turky

22. 1. 2010 | 09:57
Do letošního ročníku Clanbase Nations Cupu se registrovalo devatenáct týmu z Evropy, bohužel zůčastnit se může pouze šestnáct, proto musí tři týmy soutěž opustit, naneštestí pro nás je mezi vybranou šestkou i Česká republika. Ze všech registrovaných národů vybrali admini šest, tyto týmy byly náhodně rozlosovány do dvojic, vítěz každé dvojice si zajistí postup do hlavní soutěže. Spolu s Českou Republikou se o postup poperou ještě Srbsko, Nizozemsko, Itálie, Švýcarsko a Turecko, proti poslednímu jmenovanému nastoupí český tým.
Výchozí obrázek

Do letošního ročníku Clanbase Nations Cupu se registrovalo devatenáct týmu z Evropy, bohužel zůčastnit se může pouze šestnáct, proto musí tři týmy soutěž opustit, naneštestí pro nás je mezi vybranou šestkou i Česká republika.

Ze všech registrovaných národů vybrali admini šest, tyto týmy byly náhodně rozlosovány do dvojic, vítěz každé dvojice si zajistí postup do hlavní soutěže. Spolu s Českou Republikou se o postup poperou ještě Srbsko, Nizozemsko, Itálie, Švýcarsko a Turecko, proti poslednímu jmenovanému nastoupí český tým.

Serbia vs. Italy
Turkey vs. Czech Repuclic
The Netherlands vs. Switzerland

Štítky: nations cup, Clanbase