Přejít k hlavnímu obsahu

PLUMBUM LAN by Uranium Brothers

23. 3. 2010 | 22:49 PLUMBUM LAN by Uranium Brothers
Výchozí obrázek

PlumBum LAN powered by Uranium Brothers

Událost, na kterou jsme všichni čekali několik let je na spadnutí.
Je mi velkou ctí Vám představit PLUMBUM LAN, powered by Uranium Brothers !
Tato originální a jedinečná LAN, se bude konat v Příbrami, Střední Čechy !


Místo konání této akce je Q-Klub Příbram (stylový název, zejména pro Quake párty), který pojme kolem cca 60 hráčů, kteří se mohou zúčastnit této LAN.

Začátek je plánován na pátek 21.května ve 13:37, Konec LAN je stanoven na termín, kdy se odehraje finále obou turnajů. Optimálně neděle, 23.května 13:37.

Přihlášky zasílejte na email czechquake@gmail.com. Ve vaší přihlášce zašlete info o lineupu teamu a jeho oficiální název. U hráčů je vyžadováno plné jméno.

Vstupné na LAN, vychází pro jednoho hráče na 200 - 250 Kč, což je poměrně slušná suma, za kterou v jakémkoli jiném turnaji v České republice můžete pobývat v herně celý jeden den.

Seznam Cen se v současné době dolaďuje se sponzory a partnery akce. Hlavní cenu jsou prozatím poháry pro první tři teamy a hráče. Bonusovou cenou je zelená slizka, která se tradičně vyrábí v Lékárně Kymla a kterou bude po náročném víkendu jistě potřebovat.

Občerstvení bude zajštěno na baru, který bude přímo na místě a kromě piva a zelené budou k dispozici i obložené houstičky. Na objednávku si můžete nechat dovézt pizzu či produkty Šášaburger. Podrobnosti o restauracích a hospodách v okolí uvedu později.

Kultůrní vložka bude zahrnovat výstup na Svatou Horu a Hornické muzeum, které se nachází v městě Příbram. Pro zájemce může být připraven výlet k památné lampě, do které střílel jeden z Jardových hošíků.

Sportovní vyžití Vám kromě střílení Quake může přinést i místní SK8park, horolezecká stěna a minigolf. Pro náruživé kajakáře je připravena místní "dravá řeka" Litavka.

Na PLUMBUM LAN se bude hrát Quake 3 TDM ( OSP ) a QuakeWorld Duel