Přejít k hlavnímu obsahu

Dívčí Suicide

13. 4. 2010 | 12:40 Counter Strike 1.6
Zavedený trend, přijímání holčičích sekcí, se nadále rozrůstá a prozatím se jako poslední k této "smetánce" připojil celek Suicide, který přebral dívky konkurenčním RisenTalent.V poslední době se na naší scéně roztočil s dívčími sekcemi celý kolotoč. Po přechodu většiny eSuba.ladies k firmě ASUS a přijetí Virtual World ladies mediálním portálem Grunex, se třetí sestava v čele s Kateřinou "Karin" Krobovou uchýlila k českému týmu Suicide.
Výchozí obrázek

Zavedený trend, přijímání holčičích sekcí, se nadále rozrůstá a prozatím se jako poslední k této "smetánce" připojil celek Suicide, který přebral dívky konkurenčním RisenTalent.

V poslední době se na naší scéně roztočil s dívčími sekcemi celý kolotoč. Po přechodu většiny eSuba.ladies k firmě ASUS a přijetí Virtual World ladies mediálním portálem Grunex, se třetí sestava v čele s Kateřinou "Karin" Krobovou uchýlila k českému týmu Suicide.

K tomuto týmu přichází z konkurenčních RisenTalent, které v poslední době zatěžuje silné nevole ze strany bývalých partnerů a manažerů. Přechod dívek ke konkurenci ovšem vyvolala hlavně špatná komunikace s manažery týmu a nabídka, kterou dívky dostaly.

"Suicide přecházíme za účelem lepší podpory a maximálně kvalitní komunikace, která nám u klubu RisenTalent chyběla. S vedením jsme se dohodli na všem, co jsme potřebovali. Líbí se nám tento klub a už jen to, že nám poskytli něco jako trenéra, nám dodává chuť hrát," prozradila klanovému webu jedna z členek nové sekce.

Sestava Suicide.ladies

{#Česká Republika} Lucie "ChErRy_" Ševčíková
{#Česká Republika} Kateřina "Karin" Krobová
{#Slovenská Republika} Romana "cica mica" Svobodová
{#Slovenská Republika} Marianka "manuska" Madolová
{#Slovenská Republika} Mária "Smartynecka" Glasová

Celek RisenTalent už prý skládá novou dívčí sestavu, bude zajímavé, jaká nová dívčí pětka se na naší scéně objeví.

Zdroj: Suicide