Přejít k hlavnímu obsahu

TV Czech Quake #2 - Furious Heights

19. 5. 2010 | 17:16 Všechny hry
mIRC: #QL.czVrabčákQCZ Tube
Výchozí obrázek
mIRC: #QL.czVrabčákQCZ TubeQuake Bookwww.Quake.cz
Czech Quake > LIVE @ PlayZONE TV < Hail 2 The King
OwnedBASEGuideQuake Liveid Software

PlayZONE.TV přinesla druhý díl pořadu Czech Quake Live s podtitulem Hail 2 The King, když ve svém jádru přivítala {#Česká Republika} Petra "King" Elbogena, jediného slušně vychovaného hráče, který působí v Call of Duty 4 komunitě.

Nováčkům jsme společně s instruktážním videem předali informace o hlavních Powerupech, které můžete potkat ve hře Quake Live.

Do soutěže Movie roku bylo slavnostně nominováno Entity Movie, představující právě tento klan v jasu letících raket a famfár gibů. Pokud se Vám movie líbí, může za to {#Česká Republika} Rastm4n a banda komparzistů v rolích Tanka JR, Keela a Kleska.

Protagonisty Komentovaného zápasu se u příležiostisti posledního kvalifikačního zápasu turnajů Republic of Gamers stali {#Česká Republika} Ondřej "Legie" Konečný a {#Slovenská Republika} Martin "MatoD" Dobrodenka. Utkání probíhalo na mapě Blood Run, známou též jako ztntourney1 a přineslo řadu nečekaných zvratů, kompletní zmatení smyslů a hlavně luxusní podívanou.

Pořad postrádal agresivitu prvního dílu, jelikož se povedlo celému štábu televize zpracovat Hawr1xe. Baru předvedla tradičně výborný výkon a nasadila si tak vysokou laťku do další show, která na Vás vlétne již 31.května, v pondělí léta páně 2010.

CZECH QUAKE LIVE #2 - Furious Heights

Czech Quake > Quake zEro , Hail 2 The King , The Wonderland