Přejít k hlavnímu obsahu

ESWC - Novinky z Brazílie, Francie a Číny

21. 5. 2010 | 19:47 Counter Strike 1.6
Ze světa k nám proudí další informace o stále rychleji se blížícím Electronic Sports World Cup-u. Na seznam účastníků byla přidána Brazílie a ve Francii a Číně se odehraje kvalifikace.BrazílieOrganizátoři letošního turnaje se rozhodli po velké poptávce brazilských týmů tuto zem zařadit mezi zbývajících osmadvacet států, kterým je nabídnuta možnost uspořádat kvalifikaci a za výdaje organizátorů dostavit se do Disneylandu a tam ucházet se tak o titul šampiona ESWC.
Výchozí obrázek

Ze světa k nám proudí další informace o stále rychleji se blížícím Electronic Sports World Cup-u. Na seznam účastníků byla přidána Brazílie a ve Francii a Číně se odehraje kvalifikace.

Brazílie

Organizátoři letošního turnaje se rozhodli po velké poptávce brazilských týmů tuto zem zařadit mezi zbývajících osmadvacet států, kterým je nabídnuta možnost uspořádat kvalifikaci a za výdaje organizátorů dostavit se do Disneylandu a tam ucházet se tak o titul šampiona ESWC.

Díky tomu se tak do Evropy dostane jeden z předních brazilských týmů, přičemž FireGamers jsou bráni jako velcí favorité.

Francie

Do východní části Paříže, Rosny-sous-Bois, už tento víkend zamíří přední francouzské týmy, aby se rozhodlo, které dva celky si zaslouží reprezentovat "domácí" Francii v turnaji Electronic Sports World Cup.

Osmička nejlepších týmů byla rozdělena do dvou skupin po čtyřech, přičemž hlavním favoritem turnaje byli označeni hráči týmu Fair Frag (ex-YoYoTech). Ti v minulých týdnech dokázali zvítězit na NeXen LAN, která se konala v Lille. Zde porazili celou přední špičku a ve finále si poradili s týmem Burning! jednoznačně 2-0 na mapy.

Skupina ASkupina B
{#Francie} Fair Frag{#Francie} Mojawi Gaming
{#Francie} Against All Authority{#Francie} Millenium
{#Francie} D4Gaming{#Francie} prodigy-esc
{#Francie} Burning!{#Francie} iGamerz

Ve skupině A se potkají finalisté z výše uvedené NeXen LAN, tudíž Burning! budou zcela jistě namotivovaní a budou se snažit zvítězit nad svým největším rivalem. Ve druhé skupině nalezneme tým Mojawi Gaming (ex-oXmoze), ti se na LAN ovšem nedostaví v plné síle, neboť Steeve "Ozstrik3r" Flavigni je kvůli svatbě indisponován.

Turnaj bude mít dvě části, první bude skupinová, odkud postoupí první dva celky do play off. V tom se bude hrát stylem BO1, zatímco finálový zápas se bude hrát stylem BO3. Vše v rytmu single elimination pavouka.

Čína

Činská ESWC kvalifikace se odehraje už na konci tohoto měsíce v hlavním městě, v Pekingu. Na LAN finále se bohužel dostaly jen čtyři týmy přičemž hned dva patří organizaci TyLoo.

Čínská ESWC kvalifikace
{#Čína} TyLoo.rawSavage, Rita, prom1se, Virgo, xiaoE
{#Čína} TyLooalex, tb, GoodRifle, kArl, xf
{#Čína} wNvbigun, xpy, enter, space, aska
{#Čína} I'mMandy, RB, Twins, forget, foaiwo

Mezi první tři celky bude navíc rozdělena peněžní dotace ve výši 3.000€, bohužel jen jeden z tohoto kvarteta se podívá do Francie. Turnaj se odehraje stylem single elimination play off, přičemž zápasy se budou hrát BO3.