Přejít k hlavnímu obsahu

Game Page Debut - Úryvek z pořadu

23. 5. 2010 | 18:22 Všechny hry
V sobotu, 22.května bude na obrazovkách České Televize odvysílána show Game PagePřinášíme vám úryvek ze včerejšího pořadu, ve kterém se objevila níže zmíněná Barbora "Baru" Forstová a jako obvykle i Pavel "Hawr1x" Kymla!
Výchozí obrázek

V sobotu, 22.května bude na obrazovkách České Televize odvysílána show Game Page

Přinášíme vám úryvek ze včerejšího pořadu, ve kterém se objevila níže zmíněná Barbora "Baru" Forstová a jako obvykle i Pavel "Hawr1x" Kymla!

Pořad startuje tradičně ve 12:00 na programu ČT2 a všem vřele doporučuji, aby se na tento díl pořadu řádně podívali, jelikož právě zde zažila svůj velký debut ve veřejnoprávní televizi šéfová Quake komunity.

{#Česká Republika} Barbora "Baru" Forstová
Hail 2 the Queen!

U příležitosti tohoto slavného okamžiku pořádáme Game Page Cup, který je určen začínajícím hráčům. Turnaj bude startovat v sobotu 22.května v 15:00 a hrát se bude na třech mapách.

Campgrounds (qzdm6) , House of Decay (qztourney9) a Blood Run (ztntourney1)

Formát turnaje je BO3, Double Elimination: Pro postup musíte vyhrát 2 mapy a pokud v turnaji poprvé prohrajete, spadnete do druhé úrovně pavouka.

Přihlášení do turnaje probíhá zapsáním komentáře k této novince ve formátu:

!ADD Jméno "QL Nick" Příjmení ( Příklad: !ADD Pavel "Hawr1x" Kymla )

Po zadání tohoto komentáře se přesuňte na IRC Channel #QL.cz a vyčkejte instrukcí od admina turnaje, kterým je {#Česká Republika} Hawr1x.

Čekání na turnaj si můžete ukrátit u pořadu Czech Quake Live, který běží každé druhé pondělí na PlayZONE.TV

Epizody > Quake zEro, Hail 2 The King, The Wonderland ( 31.května 18:00 )