Přejít k hlavnímu obsahu

Skupiny ukrajinské ESWC kval. rozlosovány

27. 5. 2010 | 00:06 Counter Strike 1.6
Tento víkend se oči všech fanoušků Natus Vincere upřou na kyjevskou CyberSport Arenu. Ukrajinská jednička totiž zde bude o víkendu bojovat o postup na turnaj ESWC.Reprezentant Ukrajiny bude zvolen už tuto neděli poté, co padne poslední výstřel ze zbraně a některý z týmů nevykřikne radostí z vítězství. Do Kyjeva se chystá dvanáct špičkových týmů, kteří budou usilovat a snažit se týmu Natus Vincere znepříjemnit cestu do Disneylandu. S dosavadní formou by špičkovému týmu mohli konkurovat People in Game, kteří skončili čtvrtí na nedávném Arbalet Cup Europe.
Výchozí obrázek

Tento víkend se oči všech fanoušků Natus Vincere upřou na kyjevskou CyberSport Arenu. Ukrajinská jednička totiž zde bude o víkendu bojovat o postup na turnaj ESWC.

Reprezentant Ukrajiny bude zvolen už tuto neděli poté, co padne poslední výstřel ze zbraně a některý z týmů nevykřikne radostí z vítězství. Do Kyjeva se chystá dvanáct špičkových týmů, kteří budou usilovat a snažit se týmu Natus Vincere znepříjemnit cestu do Disneylandu. S dosavadní formou by špičkovému týmu mohli konkurovat People in Game, kteří skončili čtvrtí na nedávném Arbalet Cup Europe.

Skupina ASkupina B
{#Ukrajina} Natus Vincere{#Ukrajina} People in Game
{#Ukrajina} NON-STOP{#Ukrajina} eXplosive
{#Ukrajina} K1LL ALL{#Ukrajina} R1A
{#Ukrajina} NumbazZ{#Ukrajina} Just
{#Ukrajina} KerchNET{#Ukrajina} aimteam
{#Ukrajina} State21{#Ukrajina} Continental

Turnaj začne v sobotu v devět skupinovou fází a bude pokračovat nedělním play off. Do toho se dostanou týmy na prvních třech místech, přičemž týmy na prvních místech postoupí rovnou do semifinále a celky na zbylých pozicích odehrají zápasy čtvrtfinále.

Všechny zápasy budou hrány na tři mapy, můžeme se tedy těšit na opravdovou porci fragů a zápasů.

Už nyní si můžete vsadit na možného vítěze kvalifikace, stačí zabrouzdat do našich sázek.