Přejít k hlavnímu obsahu

Konec přihlášek na ESWC, kdo pojede?

29. 5. 2010 | 20:10 Counter Strike 1.6
Možnost přihlásit se na ESWC a být vybrán jako jeden z mála vyvolených je u konce. Mezi předními týmy Evropy a jižní Ameriky se nachází i duo českých týmů.Už dříve jsme vás informovali o tom, že ESWC udělila světovým týmům možnost přihlásit se a ucházet se o jedno místo na turnaji. Týkalo se to především zemí, kde se nesehnal sponzor, který by zaštítil celou kvalifikaci spojenou s náklady na turnaj.
Výchozí obrázek

Možnost přihlásit se na ESWC a být vybrán jako jeden z mála vyvolených je u konce. Mezi předními týmy Evropy a jižní Ameriky se nachází i duo českých týmů.

Už dříve jsme vás informovali o tom, že ESWC udělila světovým týmům možnost přihlásit se a ucházet se o jedno místo na turnaji. Týkalo se to především zemí, kde se nesehnal sponzor, který by zaštítil celou kvalifikaci spojenou s náklady na turnaj.


NecroRaisers - Naposledy se představili maďarskému publiku, pojedou i do Francie?
FOTO: hitpoint.cz

Pouze osm týmů má šanci získat místo na turnaji, který se koná tento rok v Disneylandu, s potěšením můžeme říct, že se o tuto šanci poperou hned tři české týmy. V prvním případě se jedná o české NecroRaisers, kteří se naposledy proti evropským celkům představili na zimním DreamHacku. Vedle nich se přihlásil i celek INSENIA.cz, kteří mají ale oproti ostatním opravdu minimální šanci, díky které by se na turnaj dostali. No a třetím týmem jsou dívčí ASUS.Ladies, které mají v Evropě jméno, tudíž se dá předpokládat, že dívky okolo Nikol "Maiuska" Janečkové balí kufry a vybírají si nejlepší spoj do Paříže.

Přinášíme vám seznam předních týmů, kteří mají dle nás největší šanci se na turnaj dostat.

{#Turecko} Dark Passage{#Brazílie} FireGamers
{#Portugalsko} K1ck eSports
{#Malajsie} Team LZ
{#Dánsko} dakarma{#Norsko} Online-Kingdom
{#Spojené státy americké} Evil Geniuses
{#Norsko} Alchemists
{#Řecko} Deliquent Habits{#Korejská republika} WeMade FOX
{#Dánsko} mTw{#Finsko} Playzone
{#Spojené státy americké} compLexity{#Bulharsko} HEADSHOTBG
{#Belgie} Antwerp Aces{#Finsko} eXelon Gaming
{#Bulharsko} iNNERFiRE{#Dánsko} teamteam
{#Česká Republika} NecroRaisers{#Španělsko} Unibet
{#Německo} Team Alternate{#Tchaj-wan} UMX
{#Německo} n!faculty{#Belgie} LowLandLions
{#Dánsko} CHEAP TIMES{#Norsko} Oslo Lions
{#Španělsko} x6tence

Sestavy týmů naleznete na stránkách ESWC.

Osm vybraných týmů budeme znát už toto pondělí, proto zůstaňte s námi a sledujte náš web, kde se dozvíte ty nejčerstvější informace o turnaji.