Přejít k hlavnímu obsahu

ESWC zveřejnil seznam pozvaných týmů

3. 6. 2010 | 03:19 Counter Strike 1.6
Organizátoři Electronic Sports World Cup zveřejnili seznam pozvaných týmů, které se podívají do pařížského Disneylandu.
Výchozí obrázek

Organizátoři Electronic Sports World Cup zveřejnili seznam pozvaných týmů, které se podívají do pařížského Disneylandu.

Turnaj ESWC se opět vrací společně s podporou nejlepších zahraničních celků. Kvalifikace do tohoto znovuobnoveného turnaje se hrají po celém světě a jen hrstka vyvolených se dostane na jeden z nejprestižněji obsazených turnajů roku. Bohužel se stalo, že v některých zemích se nenašel žádný sponzor, který by vytvořil kvalifikaci. Proto byla vymyšleno, že ty týmy, které nemají kvalifikaci, se mohou do turnaje přihlásit a dostat se do seznamu "Uchazečů". Z celkového počtu okolo osmi desítek týmů byly vybráno pouze osm celků.

Své štěstí zkoušel i český celek NecroRaisers, bohužel se na ně tentokráte slunce neusmálo a klučičí sekce tedy nikam nepojede. I přesto turnaj zažije česko-slovenskou účast, do hry se totiž pouští ASUS.Ladies, které se vešli mezi šestnáct pozvaných dívčích celků.

Osmička vyvolených

{#Spojené státy americké} Evil Geniuses{#Finsko} PlayZone
{#Spojené státy americké} compLexity{#Dánsko} Mortal Team Work
{#Korejská republika} WeMade FOX{#Nizozemsko} KaoS
{#Německo} Team Alternate{#Dánsko} OSLF.dk

Největším překvapením se staly hned dva celky a to nizozemští KaoS a dánští OSLF.dk. Prvně jmenovaný tým nedosahuje kvalit evropské špičky, tudíž se musíme zeptat, proč zrovna tento tým jede? Druhý dánský tm OSLF.dk sice nedávno vyhrál německou KODE5 kvalifikaci, to se ovšem stalo za velké podpory tří hráčů Roskilde Ravens. Vybrali adminé špatně? Co vy na to říkáte?

Dívčí týmy

{#Švédsko} unFinished{#Švédsko} fnatic
{#Dánsko} Aurora Gaming{#Německo} Thermaltake
{#Spojené státy americké} Blight Gaming{#Brazílie} Made in Brazil
{#Česko + Slovensko} ASUS.Ladies{#Bulharsko} iNNERFiRE
{#Řecko} Deliquent Habits 

Týmy musí zpětně potvrdit svou účast na turnaji, přičemž většinu výloh si platí hráči sami. Pořadatelé ESWC hráčům platí pouze snídaně a pokoje po celou dobu turnaje. S dalšími informacemi se přihlásíme již brzy, sledujte proto naše stránky, neboť jen zde si přečtete jen to nejzajímavější informace.