Přejít k hlavnímu obsahu

ENC: Slováci musí opakovat zápas s Itálií

7. 6. 2010 | 15:07 Counter Strike: Source
Nepříjemného překvapení se dočkali reprezentanti Slovenska v letošním ročníku European Nations Championship. Dle rozhodnutí administrátorů soutěže musí opakovat zápas s Itálií.Slováci první zápas vyhráli velmi těsně, kdy o svém vítězství rozhodli až na třetí mapě. Ovšem ihned po zápase podali Italové protest proti robutkovi, který neměl spuštěný Aequitas – anti-cheat, který používá ESL již dlouhou dobu a jeho používání je na ESL povinné.
Výchozí obrázek

Nepříjemného překvapení se dočkali reprezentanti Slovenska v letošním ročníku European Nations Championship. Dle rozhodnutí administrátorů soutěže musí opakovat zápas s Itálií.

Slováci první zápas vyhráli velmi těsně, kdy o svém vítězství rozhodli až na třetí mapě. Ovšem ihned po zápase podali Italové protest proti robutkovi, který neměl spuštěný Aequitas – anti-cheat, který používá ESL již dlouhou dobu a jeho používání je na ESL povinné.

Ačkoliv v tomto případě měl hráč Slovenska velmi pádné důvody pro nepoužití anti-cheatu (vytěžoval mu procesor na 99% na obou testovaných systémech), admini se rozhodli plně respektovat pravidla a nařídili opakování zápasu. Zápas se odehraje v úterý od 21:00. Více informací a sázky již teď naleznete v naší coverage sekci.