Přejít k hlavnímu obsahu

X-ray se vrací na scénu!

8. 6. 2010 | 17:05 Counter Strike 1.6
Je to tu! Éra, na kterou jste všichni tak dlouho čekali, je konečně "skoro" tu. Portál PLAYzone.cz se rozhodl využívat služeb X-ray Anti Cheatu.
Výchozí obrázek

Je to tu! Éra, na kterou jste všichni tak dlouho čekali, je konečně "skoro" tu. Portál PLAYzone.cz se rozhodl využívat služeb X-ray Anti Cheatu.


Náš admin tým v minulých dnech zkoušel různé anti cheaty, které jsou pro férovost online hraní potřebné. Náš portál se snaží eliminovat většinu cheaterů, kteří využívají jakýchkoliv podpůrných programů. Proto od zítřejšího dne, zavádíme na našich NightCup-ech povinnost mít zapnutý X-ray anti cheat, který už funguje na všech druzích operačního systému Windows.

Co to znamená pro hráče?

  • Vyplnit si X-ray ID do svého profilu na PLAYzone.cz - X-ray ID je číselný kód v odkazu na vašem profilu. Tudíž, když jsem se nalogoval a klikl na Man1, vyskočil na mě odkaz "http://www.xraygaming.com/forums/member.php?u=64793" - 64793 je tedy ono X-ray ID
  • S problémy instalace se obraťte na náš slovníček pojmů, kde je kompletní návod jak si X-ray anti cheat nainstalovat.

Co tak odpadá?

  • Hráči tak nemusí už od zítra dělat SG testy v NightCup-ech, neboť díky X-ray anti cheatu poznáme, kdo z vás nadále využívá 16bit.

Do budoucna chceme začlenit X-ray anti cheat do běžného užití na našem portálu, čímž se snažíme zlepšit stávající situaci okolo nedůvěry ve všechny okolo sebe. Doufáme, že tento krok uvítáte a pomůžete nám nadále zlepšovat už tak pošramocenou vizáž česko-slovenské scény.