Přejít k hlavnímu obsahu

GameGune 2010 - Vsaďte si!

22. 7. 2010 | 02:54 Counter Strike 1.6
GameGune začíná již za pár hodin a my vám přinášíme možnost vsadit si nejen na samotné zápasy, ale i na celkového vítěze a speciální nabídku sázek, které se jen tak nevidí.Španělské Bilbao se už chvěje nedočkavostí, až vypukne jeden z největších turnajů letošního léta. Ve skupinové fázi na dálku proti sobě budou bojovat hráči Natus Vincere a fnatic, neboť jejich cesty se střetnou nejspíše až v play off.
Výchozí obrázek

GameGune začíná již za pár hodin a my vám přinášíme možnost vsadit si nejen na samotné zápasy, ale i na celkového vítěze a speciální nabídku sázek, které se jen tak nevidí.

Španělské Bilbao se už chvěje nedočkavostí, až vypukne jeden z největších turnajů letošního léta. Ve skupinové fázi na dálku proti sobě budou bojovat hráči Natus Vincere a fnatic, neboť jejich cesty se střetnou nejspíše až v play off.

Jak si povedou němečtí mousesports, kteří jedou do Španělska hned s dvojicí náhradníků. A co Frag eXecutors, kteří po semifinále na francouzském ESWC mají největší šanci letošního roku, aby pořádně zabodovali a vryli se opět do srdcí mnoha svých fanoušků.

Nesmíme ale zapomenout i na brazilskou hrozbu v podobě CnB Gaming a francouzský nejlepší celek wCrea, jehož hráči ještě donedávna hrávali pod jménem Fair Frag. Divíte se proč ta změna? Našel se totiž nejspíš francouzský Arbalet, který řekl, "Hrajte a vyhrávejte."

Který tým v základní skupině ztratí víc kol?{#Ukrajina} Natus Vincere2.5stejně15{#Švédsko} fnatic1.8
Kdo skončí lépe?{#Ukrajina} Natus Vincere1.7stejně10{#Švédsko} fnatic2.4
Postoupí španělský tým do semifinále?ANO3.4NE1.8  
Prohrají Natus Vincere zápas?ANO3.7NE1.4  
 
Kdo vyhraje GameGune 2010?
{#Ukrajina} Natus Vincere1.8{#Polsko} Frag eXecutors3.2
{#Švédsko} fnatic2.6{#Německo} mousesports4.2
{#Brazílie} CnB Gaming5.9{#Francie} wCrea5

Jestli tedy máte opravdu tušení, jak celý GameGune dopadne, nezapomeňte si vsadit. Je jen na vás, jak naložíte se svými kredity. Hodne štěstí přeje celý tým PLAYzone.cz.

Štítky: GameGune