Přejít k hlavnímu obsahu

GameGune dosáhl semifinále

23. 7. 2010 | 21:21 Counter Strike 1.6
Španělský GameGune dospěl do semifinále turnaje a podle předpokladů se do něj kvalifikovaly hned tři favorizované celky.Ukrajinští Natus Vincere, polští Frag eXecutors, švédští fnatic a nečekaně brazilští CnB Gaming se kvalifikovali do semifinále horního pavouka GameGune 2010.Na´Vi svojí turnajovou dominanci jednoznačně předvedli na španělských B4G, které roznesli
Výchozí obrázek

Španělský GameGune dospěl do semifinále turnaje a podle předpokladů se do něj kvalifikovaly hned tři favorizované celky.

Ukrajinští Natus Vincere, polští Frag eXecutors, švédští fnatic a nečekaně brazilští CnB Gaming se kvalifikovali do semifinále horního pavouka GameGune 2010.

Na´Vi svojí turnajovou dominanci jednoznačně předvedli na španělských B4G, které roznesli

Frag eXecutors čelí Natus Vincere
16-3. Frag eXecutors čekala nová silná sestava D4Gaming, ale ani francouzský celek nevydržel polský nápor a prohráli 16-5.

Švédský tým fnatic s čerstvou posilou Rasmusem "GuX" Stahlem také válcují jednoho soupeře za druhým a naposled stáli v cestě švédskému parnímu válci portugalští k1ck. Ti odešli nakonec ze serveru s prohrou 16-9 a musí se tak spolehnout na případný dobrý los v dolní části pavouka GameGune.

Poslední semifinalista, brazilští CnB Gaming, přijeli do Bilbaa opravdu ve skvělé formě, neboť po vítězství ve skupině dokázali porazit i německé mousesports 16-11 a dle slov Tiaga "btt" Monteira, "Dokážeme porazit kohokoliv," by se měli třást i favorité na vítězství, švédští fnatic.

{#Ukrajina} Natus Vincere0vs0Frag eXecutors {#Polsko}24.7. 2010 11:00Sázky & HLTV
{#Švédsko} fnatic0vs0CnB Gaming {#Brazílie}24.7. 2010 11:00Sázky & HLTV

Nezapomeňte si vsadit, už zítra pokračujeme!

Zdroj: HLTV
Štítky: GameGune