Přejít k hlavnímu obsahu

fnatic vyhrávají na GameGune 2010

24. 7. 2010 | 20:17 Counter Strike 1.6
Švédští fnatic i přes náhlou změnu v sestavě vyhrávají španělský GameGune a stávají se tak na rok šampiony tohoto letního turnaje.Soustředění fnatic (foto: hltv.org)
Výchozí obrázek

Švédští fnatic i přes náhlou změnu v sestavě vyhrávají španělský GameGune a stávají se tak na rok šampiony tohoto letního turnaje.


Soustředění fnatic (foto: hltv.org)

Fnatic na cestě do finále dnes porazili brazilské CnB Gaming 16-10, načež se ve finále horního pavouka utkali právě se svým budoucím soupeřem, týmem Frag eXecutors. Zápas dospěl do prodloužení ve kterém fnatic bohužel prohráli 22-20 a čekal je tak pád do dolní části pavouka.

V té si nejlépe počínali ukrajinští Natus Vincere, kteří porazili portugalské k1ck a následně i francouzské wCrea. V zájemném zápase pak svou dominancí na mapě de_nuke předvedl Christopher "GeT_RiGhT" Alesund, který dovedl svůj tým do grand finále, kde už čekali polští obhájci loňského stříbra.

Jako by ale finálový zápas byl pro polské hráče zakletý, neboť v loňském roce do něj FX postoupili z loosers bracket a prohráli s týmem mousesports. Tentokrát ale stačilo jedno vítězství právě polskému celku, ale švédští hráči předvedli opravdu fantastický výkon a dokázali urvat dvě mapy pro sebe, čímž si zajistili vítězství na GameGune 2010.

Konečné pořadí

1. místo {#Švédsko} fnatic - 12.000€
2. místo {#Polsko} Frag eXecutors - 6.000€
3. místo {#Ukrajina} Natus Vincere - 3.000€
4. místo {#Francie} wCrea - 1.500€
5. - 6. místo {#Portugalsko} k1ck a {#Brazílie} CnB Gaming
7. - 8. místo {#Německo} mousesports a {#Francie} Against All Authority

Zdroj: HLTV
Štítky: GameGune