Přejít k hlavnímu obsahu

LucifroN: konec WC3 a začátek SC2

14. 8. 2010 | 19:29 StarCraft 2
Výchozí obrázek


{#Španělsko} LucifroN oficiálně oznámil, že jeho nick už nebude mít nic společného s hrou Warcraft III. Učinil tak pár dnů po konci každoroční offline playoff battle.net season, kde se umístil na krásném 4.místě (ceny už tak krásné ofc nebyly). Svoji v celku krátkou kariéru na našem poli ukončil hned potom, co podepsal smlouvu se známým týmem {#Evropská unie} FnaticMSI na nové světové scéně Starcraftu II. Sám se tak hned druhý den vyjádřil na domovské stránce FnaticMSI, že Blizzcon Invitional Tournament 2010 (Season VIII) byla jeho poslední akce, která měla něco společného s Warcraft III. LucifroN se tímto stává mimochodem 5. terranem klubu.

 

POPISEK OBRAZKU
Foto: fnatic.Lucifron hraje Starcraft II
V prohlášení o této události také vyjádřil, že hledal tým, který by splňoval jeho finanční požadavky a zároveň by mu mohl důveřovat. "S FnaticMSI jsem si jistý, že to bude možné, proto nemohu být víc potěšen" říká LucifroN.

Generální manažer Elroy "Noname" Pinto je samozřejmě spokojený s jeho vstupem do týmu. "Je to malý úkol udržet si ho u sebe. Už jsme pro něj měli oči ale delší dobu a konečně je v našem týmu, je to skvělý pocit" říká Noname.
LucifroN začal profesionálně hrát Warcraft III v 16 letech (nyní je mu 18), kdy si vybojoval právě na stejném turnaji Blizzcon Invitional Tournament 2008 o dva roky zpět 3.místo jako naprosto neznámý hráč bez jakéhokoliv sponzoringu. Byla to jeho první mezinárodní cena a hned potom prošel klany jako {#Dánsko} nGize{#World} MYM. Snadno si lze domyslet, že pomáhal tréninkem jeho mladšimu bratrovi pod nickem Vortix, který taktéž svůj zřejmě rodinný talent ukojil ve známém {#Španělsko} x6tence, ale nedosahoval stejných kvalit jako jeho starší bratr LucifroN. Týden zpátky se v úplném paradoxu sešli na zmiňovaném playoff Tournamentu 2010, zde se spolu dokonce i setkali a ze zápasu vyšel jako vítěz pochopitelně LucifroN. Kvůli svému malému věku se nemohl účastnit NGL-One, ale své touhy si vybil aspoň na WC3L, což je jen pouhý sen snad každého trénujícího hráče. Co dodat, LucifroN jen za pouhé dva roky profesionálního hraní (do té doby pařil jen battle.net ladder) vyhrál opravdu hodně, podívejte se sami..

 

# 4th place, BlizzCon 2010
# 3rd place, BlizzCon 2008 European qualifier
# 1st place, ZOTAC WarCraft III Cup #54
# 2nd place, BlizzCon 2008
# 1st place, Zotac WarCraft III Cup #57
# 5th place, World Cyber Games 2008
# 1st place, King of Kings Championship
# 1st place, Zotac WarCraft III Cup #68
# 1st place, Zotac WarCraft III Cup #73
# 1st place, ESWC Asia Masters of Cheonan