Přejít k hlavnímu obsahu

CyberCup #1 - 26.září

17. 9. 2010 | 19:53 CyberCup #1 - 26.září
Výchozí obrázek

Czech Quake CyberCup #1

Dne 26.9.2010 propukne v herně CyberCafé Nový Smíchov turnaj ve hře Quake Live. Začátek celé akce je naplánován na neděli, od 10:30 a dle počtu přihlášených hráčů bude pokračovat do 18:00.

Turnaj bude startovat v základních skupinách, ze kterých následně postoupí 8 hráčů do Double Elimination play-off. Každý zápas je hrán na dvě vítězné mapy. Finále celého turnaje se odehraje ve formátu BO5 a hráči budou mít na výběr následující mapy:

Campgrounds, BloodRun, Furious Heights,
House of Decay, Lost World, Aerowalk a Hektik

Každý z hráčů by měl přijít vybaven klávesnicí, myší, podložkou a sluchátky. Nezapomeňte konfig! V opačném případě bude odsouzen k předvádění svého skillu na erárním vybavení herny, která se nachází v druhém patře obchodního centra na Novém Smíchově.

Startovné v turnaji není stanoveno, ale každý z hráčů si bude muset uhradit náklady spojené s používáním počítačů. Základní sazba je stanovena na 45 Kč za hodinu, nicméně jednáme o lepších podnímkách a celková kalkulace vychází na caa 200 Kč.

První trojice si z turnaje odnese kromě diplomu i medaile, se kterými pak bude moci šokovat nejen něžné pohlaví, ale i vnoučata. Hlavní cenou je myš Ozone Smog.

Celý turnaj bude vysílán na CeZet-eSKa TV a pokud nám to herna umožní i na velkoplošné projekci.

Přihlášky zasílejte na email qlCups@seznam.cz. Do těla uveďte své jméno, příjmení a odkaz na Quake Live účet.

Adminy turnaje jsou : Needy, Blackfire a Hawr1x