Přejít k hlavnímu obsahu

DREAMHACK: Hell Yeah!

20. 9. 2010 | 16:28 Všechny hry
Výchozí obrázek

DREAMHACK on TOUR

Asi není v naší kotlině tak moc hráčů, kteří by v životě neslyšeli o akci s názvem DreamHack. Pro ty, kteří zaspali dobu, jsou zarputilými offlinery a pouhým omylem přišli na server PLAYzone.cz poznamenám, že se jedná o největší herní festival na světě, který se pravidelně odehrává v městě {#Švédsko} Jönköping. Letos je termínem 25.-28.listopad.

Pro mě osobně je tato akce něčím, co začalo minulý rok moje působení v občanském sdružení NecroRaisers a mělo navrátit slávu tomuto legendárnímu uskupení. Akce, která svým způsobem rozhýbala tuzemnskou komunitu a tím katapultovala HitPoint.cz mezi základní kameny české a slovenské herní komunity. DreamHack byl též prvním krůčkem k pravidelnému vysílání pořadu GamePage o naší komunitě. Pro Jumpa je modlou, ke které vzhlíží a směr, kterým chce dále posouvat své tradiční LanCraft parties, které se konají po různých koutech Moravy. Pro Vás ostatní je to možná akce, na kterou by jste se třeba rádi podívali, a nedej Bože na ní odehráli své první zahraniční zápasy. Svět zná tuto akci jako velice kvalitní turnaj, který láká čím dál více zájemců z celého světa a který pokořil hranici 51337 účastníků, kteří se po dobu 4 dní oddávají hudebním performancím, paření počítačových her a setkávání s přáteli ze všech koutů naší planety.

Letošní DreamHack Winter 2010 může být pro Českou republiku a Slovensko další milníkem! Poprvé v historii máme možnost uspořádat v naší zemi národní kvalifikaci, která neodsoudí naše hráče k hraní kvalifikací, ale umožní nastoupit přímo v hlavních turnajích. V rámci licence máme přímo na místě stánek, ve kterém můžeme odprezentovat nejen naše sponzory, ale i naší zemi. Samozřejmě zde může být vysílací studio a celou akci tak máme možnost zprostředkovat živě přímo z místa turnaje v plynulé čestině a slovenštině. Pokud se ptáte jak je toto možné, tak vězte:

Zatímco ASUS Ladies na letošním ESWC proháněli soupeřky na mapách základních skupin a byli obletovány Algidou, který si i ve vypjatých momentech jednotlivých kol počínal jako zdatný paparazzi a kadeřník v jedné osobě, Hawr1x neváhal a propracoval se mezi kruhy nejvyšší. Na soukromé párty QPADu vysvětlil správným lidem situaci a nyní Vám předkládá možnost, která se nebude opakovat. Ano, právě moje osoba je držitelem licence na DreamHack.

Licenci si samozřejmě nenechám jen pro sebe a v současnosti připravuji národní kvalifikaci - pouze ve hře Quake Live!

S velkou pravděpodobností bude organizována i kvalifikace Trackmania Nations a StarCraft II. To, jestli bude rozšířena i na další hry (Counter-Strike 1.6 , Heroes of Newerth) záleží pouze na Vás!

Chcete národní kvalifikaci na DreamHack?
Pokud je Vaše odpověď ano, bohužel to nestačí.

Po zkušenostech z minulého roku nehodlám do akce vložit žádný svůj kapitál (papa 300 000,-) nad rámec Quake Live kvalifikace, kterou mám již finančně i logisticky zajištěnu.

Vyzívám tímto hlavní subjekty, které působí na tuzemnské herní scéně k masivní spolupráci, která ukáže zahraničním organizátorům, sponzorům a teamům, že Česká republika a Slovensko dokážou táhnout za jeden provaz a vytvořit v našich podmínkách zázemí, které umožní podobnou kvalifikaci uspořádat a vyexpedovat ty nejlepší z nejlepších na tuto velkolepou párty.

Rád bych viděl autobus narvaný nadšenými fanoušky
a špičkovými hráči, kterými naše kotlina disponuje.

Moje licence se vztahuje i na další období a zde bude prostor pro sehnání prostředků, které několikanásobně převyšují možnosti tuzemských poboček nadnárodních firem, kteří "podporují" naší scénu, pro letošní ročník však taková možnost neexistuje a proto celou záležitost řeším tímto nestandardním způsobem.

ITS ABOUT YOU ... I did what I can ;-)