Přejít k hlavnímu obsahu

DreamHack - CyberCup #1 @ Nový Smíchov

Výchozí obrázek

Czech Quake CyberCup #1 - DreamHack Qualifications

Představujeme první oficiální turnaj ve hře Quake Live, který umožní hráčům stanout mezi vybranou smetánkou těch nejlepších z České republiky a Slovenska, kteří se  utkají o právo reprezentovat náš region na DreamHack Winter 2010.

Přihlášení hráči: V prvním turnaji se sešlo 16 účastníků, kteří se střetnou v základních skupinách a play-off. Cílem každého z hráčů je získat jeden ze tří spotů opravňující účast v hlavní kvalifikační části turnaje. Seznam hráčů

Coverage: Turnaj bude přímo na místě promítán na velkoplošné projekci za odborného komentáře, který návštěvníkům přiblíží mnohdy zdánlivě nepřehledné situace, které jsou však výsledkem chladného kalkulu obou soupeřů. Pro diváky, kteří se na Nový Smíchov nebudou moci dostavit osobně poslouží živé vysílání CeZet-eSKa TV, která přinese tento turnaj ve vysokém rozlišení na vaše monitory.

Quake Live: akční střílečka distribuována zcela zdarma na webu QuakeLive.com. Ve hře představujete gladiátora, jehož cílem je poškodit soupeře arzenálem zbraní a tím získat nejvíce možných bodů. K přežití v tomto nevlídném prostředí Vám poslouží lekárničky a brnění, která absorbují zranění, ke kterým dříve, či později na hřišti příjdete. Hra klade velké nároky na postřeh, kombinatoriku, početní schopnosti a rychlé rozhodování a vyhodnocování situace, ve které se ocitnete.

DreamHack: největší herní festival, pořádaný ve městě {#Švédsko} Jönköping s návštěvností převyšující 51 337 účastníků. Kromě počítačových her uvidíte nejnovější technologie z oboru IT, zaposloucháte se do tónů koncertních vystoupení a potkáte fanoušky tohoto sportu z celého světa. Nově bude představena Mezinárodní Vesnice, ve které bude moci každá členská země představit svou vlast a partnery lokálních kvalifikací.

Oficiální Partneři: Česká a Slovenská Národní Kvalifikace pro hru Quake Live je podporována společnostmi Bigfoot Networks, Ozone Gaming a Fractal Design.

Mediální Partneři: Hlavními mediálními partnery jsou servery QuakeLive.sk, Quake.cz, PlayZone.cz a herní pořad GamePage.