Přejít k hlavnímu obsahu

Game Page Open #1 - enTrance!

28. 9. 2010 | 23:56 Game Page Open #1 - enTrance!
Výchozí obrázek

První turnaj Quake Live turnaje pro začínající hráče, který nese honosné jméno Game Page Open byl úspěšně zakončen během tohoto svátečního dne. Další turnaj je naplánován na neděli, 10.řáíjna od 13:37!

16 borců nastoupilo do "dvouposchoďového" pavouka, aby srovnali své síly. Do turnaje se přihlásilo i několik expertů, kteří z hlediska ostatních měli lehký naskok v hodinách, trávených v jednotlivých arénách.

To se značně projevilo na hřišti a začínající hráči tak okusili, co znamená rozdíl půl roku ve zbrani.

V prvním kole si lépe z dvojiček, které svedl dokupy pavouk vedli následující hráči:

Lukáš "cuky" Wiener, Martin "Duchy" Ducháč, Jan "Klerotik" Pazdera,
Tomáš "syyfl" Jára, Jan "Jiras" Jirásek, Jan"GuruBang"Měsíček,
Aleš''dRuiwOw''Kacíř  a David "cZ_MTv" Tuček.

Mezi postupujícími jmény tak byli zejména hráči, které jsme již viděli v minulé sezóně Game Page Open, či oldzkooleři, kteří se začali zžívat s dominancí Quake Live.

Nejlépe s v této osmičce vedli syyfl a GuruBang, kteří se dopracovali až do finále Winners Brackets.

Zbytek pole spadl do Losers Brackets a svedl k boji o holý život a přežití v turnaji hráče, kteří toho zatím na tuzemské půdě moc nenaběhali.

Petr "petris" Tišťan podlehl v druhém zápase ??? "ZuLaH" ??? a obdobně si vedl iv dalším duelu i Jan ''_Jahny_'' Kačanyi, kterého odsoudil  Jakub "Malaku" Latina. Oba hráče, kteří si vedli v těchto duelech lépe shodně zastavili pánové, kteří neměli prostor ve Winners Brackets. cZ_MTv a Jiras. Právě tato dvojice se následně utkala o místo v semifinále. Lepším hráčem byl Jiras, který následně čelil dalšímu navrátilci z Winners Brackets, dRuiw0w.

I v tomto případě se potvrdilo, že hráč, který to dotáhl dále v horní části pavouku měl navrch i nadále. Semifinále Losers Brackets

Spodní část této větve pavouka ovládla Pavla "goodfriend" Procházková, která si nejprve poradila s Romanem "terrormachine" Mišíkem a následně i s klerotikem, který spadl v druhém kole do LB.

Tajným esem turnaje se stal David "D4D4" Pohludek, kterému přisoudil Double Elimination pavouk Radka "Dragi" Dragouna, který přešel přes Jakuba "jakubom" Boma.

D4D4 s nenachal zastavit ani tímto soupeřem a tak musela přijít na řadu goodfriend, která už byla nad síly "uranového bratra." Pajka ve svém veleúspěšném tažení tímto turnajem potvrdila, že i "naše ženy" umí perfektně střílet a Finále Loosers Brackets bylo zaslouženou trofejí této mladé dámy. Finále Losers Brackets.

Do Consolation Finále spadl z Winners Brackets Tomáš "syyfl" Jára a ze spodní části se vypracoval zpět Aleš''dRuiwOw''Kacíř. Tento souboj přinesl z bou stran výborné okamžiky a nakonec se stal lepším hráčem účastník CyberCup #1, syyfl.

Velké finále není k dispozici ve formě VOD, ale jednalo se o megaluxusní DUEL mezo syyflem a Janem "GuruBang" Měsíčkem. Ve zkratce řekneme, že syyfl dotáhnul své tažení k úspěšnému konci a stává se prvním vítězem. Blahopřejeme.

Game Page Open - Consolation Finals