Přejít k hlavnímu obsahu

eSuba ladies posiluje o dvě nové hráčky

Jeden ze dvou nejznámějších českých dívčích týmů ve hře Call of Duty 4, eSuba ladies, posiluje o dvě hráčky, do sekce přichází germia a makaron.
Výchozí obrázek

Jeden ze dvou nejznámějších českých dívčích týmů ve hře Call of Duty 4, eSuba ladies, posiluje o dvě hráčky, do sekce přichází germia a makaron.

Dívčí sekce je v barvách eSuby od dubna letošního roku a od té doby již několikrát měnila svoji podobu, tentokrát je však změna o chlup větší než dříve, tým mění rovnou dvě hráčky ze své sestavy. Barvy eSuby již nadále nebude reprezentovat Veronika "VerunQa" Betyárová a Markéta "Majki16" Nováková, která se po několika měsících vrací do konkurenční Insenie. Místo ní do eSuby právě z Insenie přestupuje Stáňa "makaron" Švandrlíková, pátou hráčkou se stala Madlenka "germia" Moozová sotřílená hráčka prvního dílu Call of Duty. Kapitánka eSuby si od těchto změn slibuje zvýšení aktivity a s tím samozřejmě také zlepšení kvality sekce, jestli se zadaří můžete sledovat třeba v naší SuperGamer.cz Call of Duty 4 Lize, které se dívky účastní.

eSuba ladies

{#Česká Republika} Leona "Sweety" Novotná
{#Slovenská Republika} Eva "kRAViCKA" Urbanová
{#Česká Republika} Šárka "sariinka" Filipčíková
{#Česká Republika} Madlenka "germia" Moozová
{#Česká Republika} Stáňa "makaron" Švandrlíková

Kapitánka Leona "Sweety" Novotná pro eSuba.eu:
"Zdravím všechny. Od doby založení CoD4 ladies sekce se toho mnoho změnilo! V týmu se vystřídalo dost hráček kvůli neaktivitě, nízkému věku a nepříliš velkému skillu, ale nyní máme kompletní sestavu, s kterou se probojováváme k úspěchům. Abych to vzala od začátku. V ladies jsme účinkovaly já - Sweety<3, kRAViCKA, Sariiinka, VerunQa a sněhurka. Bohužel v takovéto sestavě jsme toho moc neuhrály a náhodou mi napsala majki z insenie, že by chtěla k nám do teamu kvůli neaktivitě v ins. Neváhala jsem a přijala ji jako náhradu za sněhurku. Hrály jsme spolu asi dva měsíce, ale pořád to nebylo ono, pořád byl v teamu slabý článek. Do toho mě kontaktovala germia - naše nová hráčka, ale o ní až později. Vyzkoušela jsem jí a věděla jsem, že ona ten článek nahradí skvěle. Majki se vrátila do insenie a zanedlouho na to jsem dostala tip na další dívku - makarona, která také dříve hrála v teamu insenia. Tak a je to tady! Jsme kompletní team, který konečně začne podávat výsledky."

 


Leona "Sweety" Novotná

 

 
Eva "kRAViCKA" Urbanová  -  Šárka "sariinka" Filipčíková

 

 
Madlenka "germia" Moozová  -  Stáňa "makaron" Švandrlíková

Zdroj: eSuba.eu
Štítky: CoD4, ladies, eSuba