Přejít k hlavnímu obsahu

Skupiny pro DreamHack rozlosovány

18. 11. 2010 | 23:46 Counter Strike 1.6
Pouhých šest dní zbývá do začátku DreamHack Winter, na kterém se utkají ty nejlepší světové týmy. Dnes organizátoři rozlosovaly skupiny, které už nyní slibují skvělé zápasy.Celkový počet účastníků byl nakonec z původních dvaatřiceti týmů změněn na stále skvělých čtyřiadvacet celků. Dle organizátorů se díky tomuto počtu stihnou odehrát všechny kvalifikace a hlavní turnaje v čase, který byl předem stanoven.
Výchozí obrázek

Pouhých šest dní zbývá do začátku DreamHack Winter, na kterém se utkají ty nejlepší světové týmy. Dnes organizátoři rozlosovaly skupiny, které už nyní slibují skvělé zápasy.

Celkový počet účastníků byl nakonec z původních dvaatřiceti týmů změněn na stále skvělých čtyřiadvacet celků. Dle organizátorů se díky tomuto počtu stihnou odehrát všechny kvalifikace a hlavní turnaje v čase, který byl předem stanoven.

DreamHack Winter 2010 skupiny

Skupina ASkupina BSkupina CSkupina D
{#Dánsko} mTw{#Dánsko} Full Gaming{#Finsko} Power Gaming{#Ukrajina} Na´Vi
{#Finsko} munkka{#Francie} FACE2FACE{#Španělsko} x6tence{#Belgie} Antwerp Aces
{#World} TBA{#World} TBA{#Dánsko} puta{#Norsko} Alchemists
Skupina ESkupina FSkupina GSkupina H
{#Švédsko} fnatic{#Švédsko} Lions{#Polsko} Frag eXecutors{#Švédsko} SK Gaming
{#Brazílie} MiBr{#Švédsko} RAGE{#Francie} Millenium{#Turecko} HardwareA.
{#Norsko} .no{#Dánsko} NoProblem{#World} TBA{#World} TBA

Z každé skupiny postoupí do další fáze pouze dva týmy, přičemž rozlosování map budeme znát až den před začátkem turnaje. Jedno ale už nyní hráči ví jistě, jedna z nich bude de_mirage, kdy na ní týmy narazí?

Turnaj budeme od začátku sledovat, těšte se na plnohodnotnou reportáž z jednoho největších a posledních turnajů roku 2010.