Přejít k hlavnímu obsahu

DH: eSuba proti Alternate a LDLC

24. 11. 2010 | 15:45 Counter Strike 1.6
Mezitím co se česko-slovenské uskupení eSuba Ladies připravuje na cestu do Švédska, organizátoři DreamHack Winter 2010 rozlosovali skupiny pro nadcházející dívčí turnaj.Jana "jance" Kozáková povede své čtyři spoluhráčky do bojů o jedno ze dvou míst ve tříčlenné skupině. V té se hráčky eSuby utkají s momentálně nejlepším evropským celkem, Team Alternate, jejichž sestava je složena z bývalých hráček fnatic a Alternate, a s francouzskými LDLC.com, které ve Francii konkurují bronzovým z ESWC 2010, hráčkám Millenium.
Výchozí obrázek

Mezitím co se česko-slovenské uskupení eSuba Ladies připravuje na cestu do Švédska, organizátoři DreamHack Winter 2010 rozlosovali skupiny pro nadcházející dívčí turnaj.

Jana "jance" Kozáková povede své čtyři spoluhráčky do bojů o jedno ze dvou míst ve tříčlenné skupině. V té se hráčky eSuby utkají s momentálně nejlepším evropským celkem, Team Alternate, jejichž sestava je složena z bývalých hráček fnatic a Alternate, a s francouzskými LDLC.com, které ve Francii konkurují bronzovým z ESWC 2010, hráčkám Millenium.

Skupinová fáze se hraje stylem BO1, přičemž do play off, které se bude hrát jednoduchým eliminačním systémem a BO3, postupují vždy první dva týmy. Dívky se ale nemusí obávat toho, co čeká chlapecký turnaj, tedy hraní speciální mapy. Na holky tak čeká obvyklý kvintet map.

Skupina ASkupina BSkupina CSkupina D
{#Francie} Millenium{#Německo} Alternate{#Ruská federace} mouz{#Brazílie} ProGaming
{#Ruská federace} M5{#Francie} LDLC.com{#Německo} ESC ICY BOX{#Německo} Thermaltake
{#Nizozemsko} Intel Game Angels{#Česká Republika} eSuba{#Španělsko} Wizards{#Polsko} Universal Soldiers

Turnaj odstartuje v pátek v 10:00, kdy začnou souboje v prvních dvou skupinách. Pokud vás zajímají sestavy dívčích celků, nezapomeňte si projít tento článek.

Dívkám držíme hodně štěstí a doufáme, že se na akci předvedou v tom nejlepším světle.