Přejít k hlavnímu obsahu

DH: Lions ve finále EPS Skandinávie

25. 11. 2010 | 16:39 Counter Strike 1.6
Švédští Lions poráží RAGE Gaming na dvou mapách a postupují do finále skandinávské ESL Pro Series! Už zítra se odehraje druhý zápas mezi dánskými Mortal Team Work, kteří obhajují titul, a švédskými fnatic.RAGE Gaming šli do dnešního zápasu jako mírní favorité, neboť na konci základní části skončili na krásném prvním místě. Bohužel se jich těsně před odjezdem do Jönköpingu dotkla změna v kádru a tým tak odjel víceméně nepřipraven.
Výchozí obrázek

Švédští Lions poráží RAGE Gaming na dvou mapách a postupují do finále skandinávské ESL Pro Series! Už zítra se odehraje druhý zápas mezi dánskými Mortal Team Work, kteří obhajují titul, a švédskými fnatic.

RAGE Gaming šli do dnešního zápasu jako mírní favorité, neboť na konci základní části skončili na krásném prvním místě. Bohužel se jich těsně před odjezdem do Jönköpingu dotkla změna v kádru a tým tak odjel víceméně nepřipraven.

Emil "FYRR73" Karlsson, hráč týmu Lions, ovšem sám uznal, že nová posila, Manne "manne" Nordqvist, je opravdu skvělý individuální hráč, ale oni samotní chtěli těžit především z toho, že jsou výborně psychicky a týmově připraveni.

Zápas začal na mapě de_nuke kde se dařilo víc Lions. Ti po chvilce dokázali vést a konečných 16-11 je katapultovalo na místo favorita na postup do finále. Druhá mapa, de_inferno, se pak nesla ve stejném rytmu a netrvalo dlouho a Lions opět vedli. Poslední bod za stavu 15-10 pro Lions dokázal uhrát Björn "threat" Pers, který v situaci 1v2 nemrhal časem a prostě to risknul. Riskování s osudem mu tentokrát vyšlo a i díky němu se Lions dostali do finále, které se hraje už tuto sobotu.

Jejich soupeřem bude jeden z dvojice Mortal Team Work - fnatic, kteří si to rozdají zítra odpoledne.

{#Švédsko} fnatic0vs.0Mortal Team Work {#Dánsko}26. 11. 2010 13:00Sázky & HLTV