Přejít k hlavnímu obsahu

GIGABYTE liga: Dnes čtyři zajímavé zápasy

31. 3. 2011 | 12:11 Counter Strike 1.6
Druhá sezóna GIGABYTE ligy je v plném proudu a právě dnes večer se hrají hned čtyři velmi zajímavé zápasy. Pojďme se společně podívat, co se dá dnes sledovat.Prvním velmi zajímavým zápasem je duesl mezi eSubou a slovenskými OX.enermax. Český celek si v tomto "přípravném" utkání může "protáhnout" svaly a připravit se na důležitý zápas proti NecroRaisers.
Výchozí obrázek

Druhá sezóna GIGABYTE ligy je v plném proudu a právě dnes večer se hrají hned čtyři velmi zajímavé zápasy. Pojďme se společně podívat, co se dá dnes sledovat.

Prvním velmi zajímavým zápasem je duesl mezi eSubou a slovenskými OX.enermax. Český celek si v tomto "přípravném" utkání může "protáhnout" svaly a připravit se na důležitý zápas proti NecroRaisers.

Mezi další zápasy, které se dnes hrají a vy si na ně můžete vsadit jsou utkání druhé a třetí ligy. Ze druhé ligy nás čeká souboj o první příčku mezi DOGSOLDIERS a Take free tour. Kterému týmu se podaří dotáhnout zápas do vítězného konce, čímž se příblíží postupu do první ligy?

A ze třetí ligy si můžete vsadit na silné nEophyte, jenž nastoupí proti týmu famous. Podaří se nEophyte porazit svého soupeře a potvrdí svou roli favorita třetí ligy?

{#Česká Republika} eSuba0vs.0OX.enermax {#Slovenská Republika}Dnes od 19:10Sázky & HLTV
{#Česká Republika} DOGSOLDIERS0vs.0Take free tour {#Česká Republika}Dnes od 18:30Sázky & HLTV
{#Slovenská Republika} Made in Bratislava0vs.0Against All Risk {#Česká Republika}Dnes od 19:00Sázky & HLTV
{#Česká Republika} nEophyte0vs.0famous {#Česká Republika}Dnes od 21:00Sázky & HLTV