Přejít k hlavnímu obsahu

MČR: Představení hráčů

20. 4. 2011 | 09:22
Pomalu ale, jistě se nám blíží Mistrostsví České republiky v počítačových hrách 2011. A proto je nejvyšší čas si představit top hráče ve hře FIFA 11. eXtatus|Kubel (CZE)
Výchozí obrázek

Pomalu ale, jistě se nám blíží Mistrostsví České republiky v počítačových hrách 2011. A proto je nejvyšší čas si představit top hráče ve hře FIFA 11.

 

eXtatus|Kubel (CZE)

"Kubel (16) je mladý hráč a český reprezentant, který toho vyhrál tento rok opravdu hodně je asi největším favoritem na vítězství. Jeho výsledky v této verzi jsou velice dobré a Kubel se dokáže rovnat světové špičce, což už několikrát letos dokázal. Na MČR se kvalifikoval hned po prvním Mezihernovém turnaji, který vyhrál."

Úspěchy:

1. místo – COMPETO #3
1. místo – COMPETO #5
1. místo – Mezihernový Turnaj #1
2. místo – Intel Grunex LAN
1. místo – EMS Kvalifikace

Kurz: 3,5

Tip PLAYzone: ZDE

 

Snkrjan (CZE)

"Snkrjan (18) je český reprezentant a dlouholetá stálice na české scéně, každoročně patří k nejlepším hráčům FIFA komunity, avšak ve FIFA 11 se mu příliš nedaří. Přesto Snkrjan patří mezi největší favority turnaje, protože umístění na bedně bez tohoto hráče si prostě představit nejde."

Úspěchy:

2. místo – Mezihernový Turnaj #2
3. místo – EMS Kvalifikace
3. místo – ESL Opening cup

Kurz: 4,0

Tip PLAYzone: ZDE

 

eSuba|Koozy (CZE)

"Koozy (19) je asi nejzkušenějším hráčem ze všech účastníků. Má vyrovnané výkony a na LAN patří k nejlepším hráčům. Ve FIFA komunitě se pohybuje několik let a to nejen na PC, ale i na PS3, kde bere ocenění za oceněním. Koozy upřednostňuje spíše FIFU na PS3, a proto není největším favoritem."

Úspěchy:

1. místo – Mezihernový Turnaj #2
1. místo - INTEL Grunex LAN 
2. místo – PLAYzone GIGABYTE Play-off
2. místo – Steelseries Vánoční Turnaj

Kurz: 4,5

Tip PLAYzone: ZDE

 

FeW|CZZZECH (CZE)

"CZZZECH (18) je velkým překvapením tohoto ročníku, má spousty úspěchů, ale nemůže se zúčastnit žádné LAN akce, jelikož trvale bydlí v Irsku. Ovšem na MČR dorazí a určitě jsme na něj všichni zvědavý."

Úspěchy:

2. místo – EMS Kvalifikace
1. místo – PLAYzone GIGABYTE Play-off
1. místo – EAsports.cz Play-off

Kurz: 4,5

Tip PLAYzone: ZDE

 

eXtatus|Kuza (CZE)

"Kuza (18) je český reprezentant a zároveň patří mezi dlouhodobě nejlepší hráče ať už jde o jakoukoliv verzi hry FIFA. Má stabilní výkony a pravidelně se umisťuje na bedně. Těsně před MČR přestoupil do eXtatus, kde s Kubelem vytváří silnou dvojici a určitě se poperou o co nejlepší výkon."

Úspěchy:

1. místo – ESL Opening cup
3. místo – Mezihernový Turnaj #1
3. místo – Mezihernový Turnaj #2
3. místo – Mezihernový Turnaj #3

Kurz: 4,5

Tip PLAYzone: ZDE

 

Fofos.sk|Tibco (SVK)

"Tibor (18) tento slovenský hráč, má už lecost za sebou. I když se to tak nezdá už se ukazal i na lan kvalifikaci na WCG 2010. Ale tento rok bychom mohli říct, že mu to docela střílí, tak uvidíme jak se mu bude dařit i na MČR."

Úspěchy:

1.   místo – EMS Kvalifikace (SVK)
1.   místo – MČR Weekend Cup

Kurz: 5,0

Tip PLAYzone: ZDE

 

Fofos.sk|Black (SVK)

"Black (16) je taktéž velmi mladý hráč, ale na velkých turnajích se mu daří velice dobře, nejvíce se to projevilo na CZ/SK kvalifikaci na WCG kterou překvapivě vyhrál, a potom na světovém finále v Los Angeles vybojoval historicky první medaily pro CZ/SK scénu."

Kurz: 5,5

Tip PLAYzone: ZDE

 

CRACKED|DiDa (CZE)

"DiDa (20) patří mezi nejzkušenější hráče, FIFU hraje několik let a úspěchů má nespočetně zejména ve starších verzí. Ve FIFA 11 se mu ale také daří a uvidíme jak se dovede vypořádat s tak vyrovnanou konkurencí."

Úspěchy:

1. místo – Doprovodný MZH Turnaj
2. místo – Steelseries speciální Turnaj

Kurz: 5,0

Tip PLAYzone: ZDE

Štítky: FIFA 11, MČR