Přejít k hlavnímu obsahu

Texmex hlásí návrat! Vrací se v barvách Verya

4. 5. 2011 | 23:15 Counter Strike: Source
Verya po svém dalším comebacku přibírá dvě nové sekce. Jednou z nich je i CS:S sekce, ve které se nachází i legendární Texmex!Sekce okolo Dana 'RkS' Daniše v poslední době prošla obměnou své sestavy a opět mění své zázemí. Podobnou sestavu jsme nedávno mohli vidět například v Aggresive nebo u Hungry Tigers. Když se podíváme na sestavu, tak nás zřejmě trkne do očí jedno jméno. Mnozí z Vás už jistě tuší. Ano, mluvím o bývalém elitním hráči Pavlu 'Texmex' Hoisovi.
Výchozí obrázek

Verya po svém dalším comebacku přibírá dvě nové sekce. Jednou z nich je i CS:S sekce, ve které se nachází i legendární Texmex!

Sekce okolo Dana 'RkS' Daniše v poslední době prošla obměnou své sestavy a opět mění své zázemí. Podobnou sestavu jsme nedávno mohli vidět například v Aggresive nebo u Hungry Tigers. Když se podíváme na sestavu, tak nás zřejmě trkne do očí jedno jméno. Mnozí z Vás už jistě tuší. Ano, mluvím o bývalém elitním hráči Pavlu 'Texmex' Hoisovi.

Toho si můžeme pamatovat například z týmu eEriness, kde delší dobu působil. Texmex má v minulosti za sebou LAN akce jako jsou UGT nebo Invex. Tohoto oldschoolera doplňuje víceméně mladá krev ve směsi tří slováků a spolu s Texmexem jediného čecha, Aleše 'actiii' Homolky, který Texmexe do týmu právě přivedl, díky známostem z minulosti.

Texmex (napravo) se svým týmem na Invexu
Texmex (napravo) se svým týmem na Invexu 2007

Vyjádření Aleše 'actii' Homolky:
Tak v první řadě chci za všechny poděkovat týmu, který nás vzal pod svá křídla. Naše pětice se skládá z hráčů, kteří mají na triku už několik akcí a úspěchů, avšak jako celek spolu hrajeme teprve chvilku. To ale není důvod k tomu, aby nám kdokoli na scéně nedůvěřoval. Momentálně zakládáme hru na trénincích a s radostí můžu konstatovat, že se nám daří. Plánujeme účast v online ligách jako ESL, PLAYzone aj. S nabýváním sehranosti je samozřejmá i účast na veškerých LAN akcích. Myslím, že to by ve zkratce mohlo stačit. Těšíme se tedy na společnou spolupráci.

Nynější Verya.css:

{#Česká Republika} Aleš 'actiii' Homolka
{#Česká Republika} Pavel 'Texmex' Hois
{#Slovenská Republika} Dano 'RkS' Daniš
{#Slovenská Republika} Martin 'matko' Borko
{#Slovenská Republika} Martin 'SyKy' Sýkora

Zdroj: verya
Štítky: texmex, Verya
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.