Přejít k hlavnímu obsahu

Verya se vrací s post-sovětskou sestavou

5. 5. 2011 | 13:12 Counter Strike 1.6
Organizace Verya se opět vrací a kromě skvělé Counter Strike: Source sestavy přibírá do svých řad i novou kamarádskou sestavu, jenž je složená především z hráčů s cizí národností.Vysloveně kamarádská sestava, která propadla hře jak jen to nejvíce jde, si po vyslovení důvěry manažežerů užívá nového "domácího" prostředí. Podle posledních informací tento tým tvrdě trénuje na nadcházející Mezihernový turnaj. Hráčům jde nejen o to předvést kvalitní výkon, ale také o to, aby po celou dobu táhli za jeden provaz.
Výchozí obrázek

Organizace Verya se opět vrací a kromě skvělé Counter Strike: Source sestavy přibírá do svých řad i novou kamarádskou sestavu, jenž je složená především z hráčů s cizí národností.

Vysloveně kamarádská sestava, která propadla hře jak jen to nejvíce jde, si po vyslovení důvěry manažežerů užívá nového "domácího" prostředí. Podle posledních informací tento tým tvrdě trénuje na nadcházející Mezihernový turnaj. Hráčům jde nejen o to předvést kvalitní výkon, ale také o to, aby po celou dobu táhli za jeden provaz.

Kapitán týmu, Aleksei "Emelik" Kožokara se k přestupu vyjádřil následovně, "Do Verye jsme přišli jako parta kamarádu co tu hru hodně fetuje a má víc velkých lanek za sebou. Jsme převážně SNG hráči(Rusko,Ukrajina,Kazachstán). V plánu máme se zúčastnit co na nejvíc lankách(můžete nás vidět na nadcházejícím MH). Chtěl bych poděkovat celému vedeni Veryi a převážně Sindromovi za  důvěru. Doufám, že nezklameme."

Sestava Verya CS

{#Ruská federace} Aleksei "Emelik" Kožokara
{#Ukrajina} Pavlo "k3e4" Chepurnyj
{#Kazachstán} Ilnar "cau[zB]" Galeyev
Aziz "MAGi" Dauliatov
{#Česká Republika} German "German" Kononenko

Zdroj: Verya
Štítky: Verya