Přejít k hlavnímu obsahu

Corps.sk přechází k Defeaters

5. 5. 2011 | 22:13 Counter Strike 1.6
Dlouhodobě stagnující organizace Defeaters prokázala první kroky k navrácení se do plnohodnotného působení na česko-slovenské scéně. Po dlouhodobých problémech s legendami slovenského eSportu se rozhodlo vedení dát šanci mladým a namotivovaným hráčům.netbus vynesl zástavu corps.sk na MČR hodně vysoko, jak vysoko vynese vlajku DEFEATERS?
Výchozí obrázek

Dlouhodobě stagnující organizace Defeaters prokázala první kroky k navrácení se do plnohodnotného působení na česko-slovenské scéně. Po dlouhodobých problémech s legendami slovenského eSportu se rozhodlo vedení dát šanci mladým a namotivovaným hráčům.


netbus vynesl zástavu corps.sk na MČR hodně vysoko, jak vysoko vynese vlajku DEFEATERS?

Sestava Corps.sk je velmi ostřílená parta hráčů, která se i díky malé dávce štěstí dostala na Mistrovství České republiky. To, že patří mezi elitní týmy naší scény prokázali hráči například vítězstvím nad NecroRaisers. Celkové umístění sice zařadilo Corps mezi spodní týmy, za své výkony se ovšem nemusí stydět, prokázali nejen nám, ale především celé komunitě, že se s nimi musí počítat i do budoucna.

Pokud jste sledovali v minulých měsících situaci v Defeaters, jistě jste s říkali, co se to s bývalou slovenskou jedničkou děje. Counter Strike 1.6 sestavě velel známý Ladislav "GuardiaN" Kovács, který si dával pauzu od závodění v Sourcu. Jeho kariéra se ovšem vrátila do vyšlapaných kolejí a při znovuzrození FU.sk se odpoutali od Defeaters i takové hvězdy jako Oliver "chEEsE" Sokol nebo Radovan "uNrEaL" Brátinka.

Jak tedy vypadá sestava nových Defeaters?

Line-up DEFEATERS.VG

{#Slovenská Republika} Ladislav "sbtgE" Jacho
{#Slovenská Republika} Martin "Ch1ppy" Tihelka
{#Slovenská Republika} Ján "dzony" Pachinger
{#Ukrajina} Dmitrij "netbus" Špenik
{#Slovenská Republika} Martin "matto" Jančovič

{#Česká Republika} Patrik "morris" Hruška - náhradník

Zdroj: Defeaters
Štítky: Defeaters