Přejít k hlavnímu obsahu

Dnes další komentované zápasy Intel ligy

5. 5. 2011 | 19:11 Counter Strike: Source
Jak jsem slíbil, tak také činím. Minimálně do konce Intel ligy se budu snažit udržet vysokou aktivitu komentovaných přenosu. Ani dnes tomu nebude jinak.Zatím mám za sebou dva komentované zápasy, ve kterých mi sekundoval můj parťák Marek 'Xeox' Novák. Dnes to nebude jiné. A jaké zápasy že dnes budou komentovány? Od 20:00 bychom se měli pustit do komentování zápasu mezi nEophyte a Bullet in Time.
Výchozí obrázek

Jak jsem slíbil, tak také činím. Minimálně do konce Intel ligy se budu snažit udržet vysokou aktivitu komentovaných přenosu. Ani dnes tomu nebude jinak.

Zatím mám za sebou dva komentované zápasy, ve kterých mi sekundoval můj parťák Marek 'Xeox' Novák. Dnes to nebude jiné. A jaké zápasy že dnes budou komentovány? Od 20:00 bychom se měli pustit do komentování zápasu mezi nEophyte a Bullet in Time.

Od devíti bychom pak měli přejít na zřejmě nejzajímavější zápas dne mezi eSubou a DOG Soldiers. Komentovat budeme klasicky ze stanoviště na PLAYzone TSku (ts3.playzone.cz:9987). Oba se na Vás budeme těšit, snad Vás bude jako minule, v úterý (cca 60 na první mapě).

5.5. 19:50. Tak první zápas mezi nEph a BiT kvůli tomu, že Xeox dohrává svůj zápas playout, budu komentovat s Filipem 'prox' Mikuláškem. Na zápas mezi eSubou a DOG Soldiers se uvidí, ale vypadá to spíše na Xeoxe.

Štítky: Intel Liga II
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.