Přejít k hlavnímu obsahu

Intel liga: Zbývají poslední 2 turnaje

Od kvalifikace na LAN finále, ve které bude bojovat 32 nejlepších, nás dělí už jenom poslední 2 turnaje - Quickie a One-day. Kromě informací o těchto turnajích se dozvíte stav aktuálního žebříčku, přesné názvy cen procesorů Intel a mnoho dalšího.Aktualizovaný žebříčekJeště než přejdeme k samotným turnajům ukážeme si aktuální stav žebříčku. Připomínám, že do kvalifikace na LAN finále se dostane 32 nejlepších.
Výchozí obrázek

Od kvalifikace na LAN finále, ve které bude bojovat 32 nejlepších, nás dělí už jenom poslední 2 turnaje - Quickie a One-day. Kromě informací o těchto turnajích se dozvíte stav aktuálního žebříčku, přesné názvy cen procesorů Intel a mnoho dalšího.

Intel liga

Aktualizovaný žebříček

Ještě než přejdeme k samotným turnajům ukážeme si aktuální stav žebříčku. Připomínám, že do kvalifikace na LAN finále se dostane 32 nejlepších.

Bodové bonusy v posledních dvou turnajích

Podobně jako v minulém roce přihlédneme ke gradování celého turnaje a nabízíme Vám větší příděl bodů v posledních turnajích.

  1. každý kdo se registruje do posledních 2 turnajů získá 40 bodů
  2. větší bodové ohodnocení v turnajích #5 a #6, které spočívá v přidělení bodů více hráčům a zároveň navýšení bodů, které bude oproti přechodzím turnajům vynásobeny koeficientem (ten naleznete níže vedle názvu turnaje)

#5 Quickie cup - x1,3 - stránka turnaje

Druhým květnovým turnajem v Intel TMF III je Quickie. Herní systém je velmi jednoduchý. V neděli 15.5. od 14:30 do 15:30 bude na serveru Intel Quickie cup umístěna jedna předem neznámá mapa. Hráči budou mít jednu hodinu na to, aby na Time Attack serveru zajeli co nejrychlejší čas.

#6 One-day cup - x1,5 - stránka turnaje

Poslední turnaj v Intel lize III bude One-day cup. V neděli 22.5. v 12:00 budou vydány 2 mapy. Na jejich natrénování budete mít 2 hodiny, poté přijde na řadu Time Attack a klasický single-elimination turnaj v rounds modu (jedno kolo - jedna mapa). Lépe si to jistě představíte v harmonogramu na stránce turnaje.

Kvalifikace na finále

Ze žebříčku se do kvalifikace probojuje 32 nejlepších. Ty se v jednodenním turnaji 5.6. utkají o 8 míst na LAN finále, které se bude konat 11.6. v brněnské herně Velký Špalíček.

Ceny v lize

1. místo - INTEL Core i7-2600K
2. místo - INTEL Core i5-2400
3. místo - INTEL Core i3-2100

Specifikace jednotlivých procesorů budou upřesněny. Kromě hlavních cen budeme v některých turnajích soutěžit i o vedlejší ceny.


tm Intel TrackMania Forever Liga III

IntelIntel TMF liga je soutěží v nejhranější a nejpopulárnější závodní hře současnosti, která je navíc zdarma. Je rozdělena do třech částí. V té první hráči sbírají body z jednotlivých turnajů, přičemž nejlepších 32 poté postupuje do 2. fáze (play-off), které se odehraje v jeden den. 8 nejlepších z playoff pak putuje na LAN finále (3. fáze), kde se určí celkový vítěz. To se bude konat v brněnské herně PGCC Velký Špalíček.

Informace

Harmonogram ligy (může být upraven)

  • Kvalifikace na LAN finále - neděle 5.6.

  • LAN finále – 11.6. 2011- Veľký Špalíček, Brno