Přejít k hlavnímu obsahu

PLAYzone Liga II: Play-off

18. 5. 2011 | 09:39 PLAYzone Liga II: Play-off
Základní část druhé sezóny PLAYzone Team Fortress 2 Ligy je u konce a na řadu přichází play-off, které začne v neděli v 8 hodin večer.Počet týmů v základní části se oproti minulé sezóně lehce navýšil a celkem 82 hráčů dalo dohromady 10 týmů, které se v této fázi ligy popraly o čtyři postupová místa do play-off. Po devíti hracích týdnech vypadá konečné pořadí základní části následovně:
Výchozí obrázek

Základní část druhé sezóny PLAYzone Team Fortress 2 Ligy je u konce a na řadu přichází play-off, které začne v neděli v 8 hodin večer.

Počet týmů v základní části se oproti minulé sezóně lehce navýšil a celkem 82 hráčů dalo dohromady 10 týmů, které se v této fázi ligy popraly o čtyři postupová místa do play-off. Po devíti hracích týdnech vypadá konečné pořadí základní části následovně:

Tabulka PLAYzone Ligy II

Nejlépe si vedl tým Cavaliers RED, který základní částí prošel jako nůž máslem a bez jediné prohry si zajistil první místo. O druhé místo svedly souboj týmy Piškoty z máslom a imPerial. Ve velice vyrovnaném zápase, který rozhodl rozdíl pouhého jednoho bodu, si nakonec lépe vedl prvně jmenovaný tým a skončil tak na druhém místě. Obhájci titulu z první sezóny imPerial postupují do play-off ze třetího místa.

Na poslední postupové místo si brousily zuby hned dva týmy a to tým BigBadBert and the Gang a Cracked Gamers. Rozhodlo se až v osmém hracím týdnu, kde ze vzájemného zápasu těchto dvou týmů vzešel vítězně tým BigBadBert and the Gang. V zápase opět rozhodoval pouze jediný bod (cp_granary 2:2, cp_bazillion 2:1), který se Cracked Gamers stal osudným a odsunul je na páté nepostupové místo.

Play-off

Do play-off postupují první čtyři týmy ze základní části. Play-off se hraje systémem best-of-three. Každý z týmů si volí vlastní mapu, případná třetí mapa se volí eliminací z maplistu. Při remíze na mapě se hraje goldencap (první tým, který získá bod za vyhrané kolo vyhrává).

Maplist: cp_granary, cp_badlands, cp_freight_final1, cp_gullywash_pro, cp_obscure_final, cp_gravelpit, cp_bazillion_rc2

ROZPIS PLAY-OFF

První kolo play-off začíná již tuto neděli ve 20:00.

{#Česká Republika} imPerial
0vs.0Piškoty z maslom {#Česká Republika} 22.05.11 20:00Detaily & Sázky
{#Česká Republika} Cavaliers RED
0vs.0BigBadBert and the Gang {#Česká Republika} 22.05.11 20:00
Detaily & Sázky