Přejít k hlavnímu obsahu

Loord vynechá EGU

20. 5. 2011 | 10:10 Counter Strike 1.6
Polský top tým Frag eXecutors dnes oznámil, že Mariusz "Loord" Cybulski se nezúčastní blížící se akce East Games United 2011. Bohužel Loord bude muset vynechat EGU kvůli svému zdravotnímu stavu, protože když oslavoval prázdniny vysokoškolských studentů ve Varšavě, tak byl napaden skupinkou neznámých lidí a byl převezen s mnohočetnými poraněními a zlomeným kotníkem do nemocnice.
Výchozí obrázek

Polský top tým Frag eXecutors dnes oznámil, že Mariusz "Loord" Cybulski se nezúčastní blížící se akce East Games United 2011.

Bohužel Loord bude muset vynechat EGU kvůli svému zdravotnímu stavu, protože když oslavoval prázdniny vysokoškolských studentů ve Varšavě, tak byl napaden skupinkou neznámých lidí a byl převezen s mnohočetnými poraněními a zlomeným kotníkem do nemocnice.

Díky této nepříjemné události měl původně vynechat i turnaj FnaticMSI Play, kde ho měl nahradit polský hráč z Fear Factory Łukasz "drive" Snopkiewicz, ale Loord nakonec vše odehrál i přes svůj zdravotní stav.

Borci z FX momentálně shání plnohodnotnou náhradu za svého zraněného hráče. Zatím se vůbec neví, kdo by Mariusze mohl nahradit a tak se nechme překvapit, kdo se stane pátým vyvoleným polské jedničky a bude moci bojovat na EGU, které se odehraje 28.-29. května v Bialystoku.

Zdroj: HLTV
Štítky: frag executors