Přejít k hlavnímu obsahu

Šokující zpráva – Češi končí v Power Gaming!

Velice pikantní novinka se objevila včera ve večerních hodinách na webové prezentace klubu Power Gaming. Ten oznámil, že nadále nehodlá podporovat svoji nejúspěšnější sekci, kterou kdy měl.
Výchozí obrázek

Velice pikantní novinka se objevila včera ve večerních hodinách na webové prezentace klubu Power Gaming. Ten oznámil, že nadále nehodlá podporovat svoji nejúspěšnější sekci, kterou kdy měl.

Po více než ročním reprezentováním na všech možných turnajích, tak Power Gaming (alespoň prozatím) nebude podporovat Call of Duty 4. Hlavním důvodem je kompletní změna strategické struktury ve vedení, kdy samotné vedení prohlásilo, že pro podporu nejlepší CoD4 sekce nebudou mít dostatečné prostředky. Zda do klubu zavítá ještě někdy v budoucnosti takto ambiciózní tým, je zatím ve hvězdách.

"Chtěli bychom poděkovat Power Gaming za jejich podporu, kdy během našeho působení byli naprosto úžasní. Luke, Ben a Glen udělali vše co jsme si v organizaci mohli přát. Jsou to maličkosti, které dělají Power Gaming tak jedinečný, narozdíl od ostatních. Například, když jsme měli boot camp v mém domě, mí rodiče dostali poslané květiny jako poděkování, že nás zde nechali. Na Vánoce jsme dostali jedinečnou pwr Vánoční pohlednici, to bylo skvělé. Od doby kdy jsme nastoupili do PWR se nám podařilo vyhrát nějaké lanky a taky se nám povedlo stát se číslem jedna v Evropě, což by bez jejich podpory nešlo. Ještě jednou velké díky od Jana, NIcka, Petra, Lubomíra a Erika. I nadále zůstáváme jako tým a budeme hledat nové organizace, které nás budou podporovat." - okomentoval situaci Erik Froster van den Biggelaar

Ovšem nad námi visí další velký otazník, a ne jeden! Co bude nyní s týmem, který se drží na špici evropské scény? Do jakého klubu zavítá jedna z nejúspěšnějších CoD4 sekcí? Bude se jim dařit i nadále v budoucím novém zázemí? Tým složený ze tří českých a dvou nizozemských hráčů si momentálně hledá nové působiště. Jejich hlavní prioritou bude najít klub, který jim poskytne dostatek podpory pro další bezchybné fungování na české i zahraniční scéně.



Bývala sestava na Antwerp Esport Festival, kde brala zlato!

{#Česká Republika} Jan paradox Duchoň
{#Česká Republika} Lubomír Luboshmir Pešák
{#Česká Republika} Petr king Elbogen
{#Nizozemsko} Erik Froster van den Biggelaar
{#Nizozemsko} Nick toxjee Hol

Spekuluje se o tom, že by možná Češi mohli zavítat do Fnatic, jelikož momentální sekce nepředvádí zrovna dobré výkony a propadla se takřka do ztracena (9. místo – 23 bodů v žebříčku Top10 týmu od TEK9). Ovšem jsou to všechno jenom spekulace. V jaké organizace se tým představí, nám ukáže čas. Sledujte tak náš web a buďte mezi prvními, kteří se to dozví!

Zdroj: eSuba