Přejít k hlavnímu obsahu

Promazání PLAYzone TeamSpeak serveru!

23. 2. 2012 | 13:03 Všechny hry
Po nějaké době opět dojde k promazání/čištění našeho TeamSpeak3 serveru (dále jen TS). K této události dojde 22.2.2012  ve 13:00.Při této příležitosti jsme se rozhodli zavést na TS novou hierarchii kanálů, jejichž rozpracovanou podobu můžete na serveru vidět již nyní. Slibujeme si od toho hlavně lepší přehlednost.Další změna, kterou určitě mnozí uvítají je, že se server nebude na noc automaticky vypínat, ale bude online 24/7.
Výchozí obrázek

Po nějaké době opět dojde k promazání/čištění našeho TeamSpeak3 serveru (dále jen TS). K této události dojde 22.2.2012  ve 13:00.

Při této příležitosti jsme se rozhodli zavést na TS novou hierarchii kanálů, jejichž rozpracovanou podobu můžete na serveru vidět již nyní. Slibujeme si od toho hlavně lepší přehlednost.

Další změna, kterou určitě mnozí uvítají je, že se server nebude na noc automaticky vypínat, ale bude online 24/7.

Jak se tato událost dotkne Vás?

Dojde ke smazání všech kanálů, takže si budete muset znovu zažádat o vytvoření nového. Kvůli urychlení procesu vytváření nových soukromých kanálů, zavádíme změnu. Nyní bude možno nechat si vytvořit permanentní místnost takřka okamžitě a to na našem IRC!

IRC #playzone.cz   [odkaz na IRC webchat ZDE]

Admini, kteří budou schvalovat a vytvářet místnosti budou mít nick ve tvaru "nick[TS]".

Co musíte udělat?

Připojíte se na TS, vyberete si vlastní kategorii, kde chcete místnost mít. Založíte si místnost s heslem, včetně max. 3 sub-kanálů a pak teprve kontaktujete admina na IRC (přes Query!) a sdělíte mu kategorii, ve které se Vaše místnost nachází a její název. Pak už jen budete čekat na zpětné potvrzení admina, že Vaši místnost nastavil na "permanentní".

Admini, kteří budou mít toto vytváření místností na starost, budou na IRC #playzone.cz minimálně celé odpoledne v době prvního návalu. Později nebo v další dny také, ale jen individuálně.

Žádostí bude v prvních hodinách určitě mnoho, takže se může stát, že na potvrzení admina budete nějakou chvíli čekat. V žádném případě však nekontaktujte více adminů, jen tím celý proces zpomalíte!

Teprve pokud nezastihnete na IRC žádného admina, tak použíjte klasický kontaktní formulář, kde uveďte kategorii, název místnosti a heslo. Místnost Vám bude vytvořena do několika hodin až dnů, takže ve vlastním zajmu upřednostněte možnosti IRC.

O vytvoření nových místností si můžete zažádat na IRC již od této chvíle!

V dalších dnech můžete požádat o vytvoření místnosti kteréhokoliv admina, kterého na IRC zastihnete.

Štítky: server, team speak