Přejít k hlavnímu obsahu

K desátému výročí série Battlefield, EA rozdává Battlefield 1942 zdarma!

Ku příležitosti 10. výročí série Battlefield se EA DICE rozhodli obdarovat všechny hráče hrou Battlefield 1942. Tu si nyní můžete zdarma stáhnout z Originu a to až do 1.3. 2013, kdy tato nabídka stáhnout hru zdarma skončí.
Výchozí obrázek

Ku příležitosti 10. výročí série Battlefield se EA DICE rozhodli obdarovat všechny hráče hrou Battlefield 1942. Tu si nyní můžete zdarma stáhnout z Originu a to až do 1.3. 2013, kdy tato nabídka stáhnout hru zdarma skončí.

EA Czech dále plánuje poskytnout hráčům i oficiální servery, takže sledujte Battlefield CZ/SK na Facebooku pro nejnovější informace.

Více už Vám všem zodpoví oficiální zpráva  pro tuto příležitost a několik zodpovězených otázek, které by Vás mohli zajímat:


Děkujeme všem fandům Battlefieldu! K desátému výročí vydání prvního Battlefieldu a překonání hranice dvou milionů předplatitelů služby Battlefield 3 Premium jsme se rozhodli dát každému možnost zdarma si stáhnout originální Battlefield 1942™. 

=========================================

Důležité oznámení:

U příležitosti nového vydání Battlefield 1942 bude navíc česká pobočka Electronic Arts v následujících dnech spouštět vlastní servery pro podporu tohoto již legendárního titulu. Více se dozvíte přímo na Facebook stránce http://www.facebook.com/battlefield.czsk

=========================================

Jsme velice rádi, že vám můžeme nabídnout hru, která všechno odstartovala – Battlefield 1942. Jeho digitální reedice je od teď k dispozici zdarma* na službě Origin. Všichni z vás mají možnost stáhnout si původní PC hru, která pomohla definovat DICE a multiplayerové střílečky vůbec.

Karl Magnus Troedsson, viceprezident a generální manažer studia DICE fanouškům vzkazuje:

„Přijetí série Battlefeld bylo už od začátku skvělé díky fanouškům. Každý den se snažíme pro komunitu vytvářet ty nejlepší možné hry a nové způsoby hraní, což je evidentní na službě Battlefield 3 Premium. Digitální reedicí hry Battlefield 1942 chceme fanouškům poděkovat a nabídnout všem hráčům možnost připomenout si, jak to všechno vlastně kdysi začalo.“

Pokud máte ohledně digitální reedice Battlefieldu 1942 jakékoliv otázky, podívejte se na FAQ uvedené níže.

Jako další součást oslav desetiletého výročí Battlefieldu zveřejňujeme také kompilaci konceptových artworků, které vznikaly při vývoji Battelfieldu 1942. Elektronický booklet obsahuje několik konceptů, které naznačují vizuální a herní podobu Battlefieldu, jíž chtěli vývojáři v DICE dosáhnout.

Věříme, že si pohled do historie Battlefieldu užijete. Jsme všem fanouškům vděční za podporu, kterou nám v uplynulých letech poskytovali a věříme, že si u původního Battlefieldu rádi zavzpomínají na začátky celé série.

Pokud jste náhodou prošvihli sérii retrospektivních článků a další výroční obsah, připomeňte si je na předchozích příspěvcích na blogu.

Digitální reedice Origin hry Battlefield 1942 – FAQ

Q: Znamená zdarma skutečně zdarma? A: Ano! BF 1942 nabízíme jako dárek k desátému výročí série Battlefield. Chceme, aby si hru mohl pořídit opravdu každý a proto ji dáváme k dispozici bez jakéhokoliv poplatku.

Q: Kdy bude hra přes Origin dostupná? A: Je dostupná už teď! Stahovat můžete na http://origin.com/demos.

Q: Kde si o BF 1942 mohu zjistit další informace? A: Speciálně pro vás jsme aktualizovali produktovou stránku hry: http://www.battlefield.com/battlefield-1942. Více se můžete dozvědět také na http://dice.se/games/battlefield-1942.

Q: Je tato reedice remakem původního Battlefieldu? A: Ne, je to originální verze, kterou si můžete z Origin stáhnout vůbec poprvé od doby, kdy jsme ji vydali.

Q: Obsahuje tato verze datadisky vydané ke hře později? (The Road to Rome a Secret Weapons of WWII)? A: Ne.

Q: Můžu s touto digitální edicí hrát online proti hráčům s verzí koupenou na CD/DVD? A: Ne. Digitální verze z Origin podporuje pouze multiplayerové zápasy hráčů s digitální reedicí hry, ale protože je hra zdarma, může si ji stáhnout úplně každý. Digitální reedice hry bude v prohlížeči serverů zobrazovat pouze kompatibilní servery.

Q: Jaké jsou mezi původní hrou a digitální reedicí Battlefieldu 1942 rozdíly? A: Pro hráče víceméně žádné, pouze jsme hru upravili pro potřeby digitální distribuce.

Q: Mohu si v digitální reedici založit vlastní herní server? A: Ano, můžete si jej pohodlně založit přímo z prostřdí herního klienta a pokud máte veřejnou IP adresu, zobrazí se server všem hráčům.

Q: Mohu v této edici rozběhnout vlastní dedikovaný server? A: Ano, můžete – s pomocí souboru „DedicatedServer.exe“. Ten najdete ve složce, kam jste BF 1942 instalovali. V aplikaci si můžete nastavit všechny volby ještě před spuštěním serveru. Po spuštění bude server viditelný všem hráčům v prohlížeči serverů.

Q: Budou k dispozici nějaké oficiální servery DICE? A: Ano, nastavujeme pro digitální reedici hry několik serverů. Najdete je pod názvem „EA PUBLIC“

Q: Mám problémy s připojením k online hrám? A: Obrovský nával hráčů může způsobit, že online hraní bude na okamžik nedostupné nebo nestabilní. Pokud se to stane, zkuste se prosím připojit později.

Q: Mohu tuto verzi BF 1942 používat s modifikacemi původní hry? A: Netestovali jsme to a proto nemůžeme zpětnou kompatibilitu s modifikacemi zaručit. První zprávy hráčů ale říkají, že Desert Combat 0.7 v digitální reedici funguje, stejně jako Eve of Destruction 2.5. Diskutovat o módech a jejich kompatibilitě můžete na fórech Battlelogu, kde jsme pro BF 1942 vyhradili speciální sekci. Budeme rádi, když se o informace o modifikacích a jejich kompatibilitě podělíte s ostatními.

Q: Budu muset na hru manuálně instalovat všechny patche? A: Ne, digitální reedice už všechny patche obsahuje a pokud někdy vydáme nějaké další, Origin vás na ně automaticky upozorní.

Q: Mám jinou otázku, kde mi na ni odpovíte? A: Mějte prosím na paměti, že ačkoliv hru fanouškům zpřístupňujeme zdarma velmi rádi, nemůžeme poskytnout plnou produktovou podporu deset let staré hře. Digitální reedici jsme připravovali s láskou k fanouškům, nemůžeme vám ale nabídnout stejnou podporu, jakou nabízíme třeba u Battlefieldu 3.

Přesto věříme, že s jakýmikoliv problémy si budou fanoušci vzájemně pomáhat na portále http://answers.ea.com. Stejně tak můžete využít nových diskuzních fór na Battlelogu, které jsme pro BF 1942 připravili.

* V případě splnění všech podmínek uvedených na http://www.battlefield.com/battlefield-1942.