Přejít k hlavnímu obsahu

eEriness vyhazuje TrackMania sekci

Český multiklan eEriness propouští ze svých služeb bezpochyby jednu z nejlepších TrackMania sekcí na naší scéně. Proč se tomu tak stalo a kdo za to mohl? HOŘENÍ. Jakub Hořejší (vlevo) byl prvotní důvod, který celý odchod zapříčinil - nebo lépe odstartoval.
Výchozí obrázek

Český multiklan eEriness propouští ze svých služeb bezpochyby jednu z nejlepších TrackMania sekcí na naší scéně. Proč se tomu tak stalo a kdo za to mohl? 

horeni
HOŘENÍ. Jakub Hořejší (vlevo) byl prvotní důvod, který celý odchod zapříčinil - nebo lépe odstartoval.

Soudržná parta, vysoká účast na offline akcích a výrazné individuality - to jsou znaky bývalého TrackMania týmu eEriness. Před prakticky rokem a půl přijmul pod svá křídla jeden z nejvýraznějších multiklanů tuzemské scény TM tým Voltage. Od té doby na soupisku přibyla některé jména, jiná zase odešla, celek sesbíral mnoho úspěchů a tomu všemu je teď konec.

Důvodem vyhození celé sekce je přitom jediný hráč - Jakub "Hoření" Hořejší. Ten hostoval na prestižním STC u týmu acer a rozhodl se pod jejich barvami vycestovat i na ESWC. To už eEriness neakceptovalo a propustilo celou sekci.

Samozřejmě důvodem nebyl jen Hoření, ale problém byl širší. Majitel multiklanu se nechal slyšet:

„Po chybách na MČR a následně BGCH musí přijít následky.“

Zároveň je na webu zmíněno, že komunita jako taková je oproti jiným hrám menší a nebudou ji podporovat. Jak to bude s budoucností celého celku je teď ve hvězdách. Pokud by ale nedokázali najít vhodný tým, který by jim zajistil dostatečnou podporu, můžeme očekávat opět nižší účast na LAN akcích (pokud nějaké budou).

Štítky: eEriness