Přejít k hlavnímu obsahu

Natus Vincere opouští markeloff

18. 7. 2013 | 17:59 Counter-Strike 2
Dnešní změny nemají dlouhého čekání, konečně se objevuje první oficiální sestava!Jak se tak trochu očekávalo, tým Natus Vincere měl hrát svoji roli u konce CS:GO týmu Virtus.pro. Nyní to máme vše potvrzené černé na bílém, ukrajinskou sestavu opouští známý sniper Yegor 'markeloff' Markelov.
Výchozí obrázek

Dnešní změny nemají dlouhého čekání, konečně se objevuje první oficiální sestava!

Jak se tak trochu očekávalo, tým Natus Vincere měl hrát svoji roli u konce CS:GO týmu Virtus.pro. Nyní to máme vše potvrzené černé na bílém, ukrajinskou sestavu opouští známý sniper Yegor 'markeloff' Markelov.

1

Yegor Markelov v drese Natus Vincere, nyní již minulost

Na`Vi tak opouští jeden z nejznámější hráčů s AWP Counter-Strike 1.6. Kdo se stává jeho spoluhráči? Překvapivě si Markelov s sebou nepřitáhl nikoho dalšího ze svého nyní již bývalého týmu a v nové pětici ho doplní čtyři bývalí hráči Virtus.pro. Ke zklamání naší scény není žádným z nich Ladislav 'GuardiaN' Kovács, jehož nové působení je zatím stále jedním velkým otazníkem.

Yegor Markelov se v novém týmu potká s dalším ukrajincem, který na sociálních sítích dnes právě oznámil nadcházející v sestavě Virtus.pro, Kirillem 'ANGE1' Karasiowem. Tým doplní bratrská dvojka též z VP, Dosia a Fox. Pátým do party bude navrátilec na scénu, také bývalý hráč Virtus.pro - Dauren 'AdreN' Kystaubayev.

Nynější sestava nově vzniklého týmu:

{#Ruská federace} Mihail 'Dosia' Stolyarov
{#Ruská federace} Sergey 'Fox' Stolyarov
{#Ukrajina} Kirill 'ANGE1' Karasiow
{#Ukrajina} Yegor 'markeloff' Markeloff
{#Kazachstán} Dauren 'AdreN' Kystaubayev

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.