Přejít k hlavnímu obsahu

Vítězové kvalifikačních turnajů

11. 8. 2013 | 08:07
Evropské i Americké kolo kvalifikace je u konce. Začneme tedy s představením vítěze Amerického kola kvalifikace. Ne že bychom neměli rádi Evropu, ale mají to tam trochu lehčí. Takže ve finálovém souboji o kvalifikaci na Guild Wars 2 Invitational turnaji se utkali guildy: Absolute Legends [aL] vs. Lack of a Scrim Feature [SYNC]. Vítězem tohoto zápasu se stali Lack of a Scrim Feature [SYNC]. 
Výchozí obrázek

Evropské i Americké kolo kvalifikace je u konce. Začneme tedy s představením vítěze Amerického kola kvalifikace. Ne že bychom neměli rádi Evropu, ale mají to tam trochu lehčí. Takže ve finálovém souboji o kvalifikaci na Guild Wars 2 Invitational turnaji se utkali guildy: Absolute Legends [aL] vs. Lack of a Scrim Feature [SYNC]. Vítězem tohoto zápasu se stali Lack of a Scrim Feature [SYNC]

V Evropském kole to je trochu složitější. Finálový zápas se odehrál mezi guildami Team Paradigm [TP] vs. Car Crash [CC]. Team Paradigm sice porazili svého soupeře 3:2 nicméně Xeph, nebyl schopen se prokázat dokladem o pobytu. Z tohoto důvodu byl Team Paradigm [TP] diskfalifikováni a na PAX jsou tedy pozváni z druhého místa Car Crash [CC]. Smutné, TP by si tuto cestu jistě zasloužili, nakolik dosud vyhráli zatím snad všechny větší EU turnaje. 

Finálový zápas EU kvalifikace můžete vidět ze záznamu na youtube. Vřele doporučuji shlédnout, neboť se jedná o velmi dobré a vyrovnané zápasy. 

Kvalifikace tedy proběhla, zbývá dodat co teď naše vítěze čeká. Oba týmy jsou pozváni do Amerického Seattlu kde se utkají ve finálovém zápase přímo na PAX PRIME 2013. Mimo placené cesty, hotelu a lístků na PAX pak budou obě guildy mít zařízené tour po studiu ArenaNet a v závěru toho všeho budou bojovat o finanční ceny. 

  • 7 500$ pro první místo
  • 2 500 $ pro druhé místo

Celý finálový se odehraje 31. Srpna o PAX víkendu. Hrát se bude na BO5 a stream bude přirpaven !