Přejít k hlavnímu obsahu

Titan vyhrávají DreamHack CS:GO Invitational

22. 2. 2014 | 03:46 Counter-Strike 2
Ninjas in Pyjamas, Titan, fnatic a Dignitas budou zítra bojovat v DreamHack Invitational, který dokonce on-line odstreamuje televize Prima COOL.
Výchozí obrázek

Ninjas in Pyjamas, Titan, fnatic a Dignitas budou zítra bojovat v DreamHack Invitational, který dokonce on-line odstreamuje televize Prima COOL.

UPDATE 03:45: Titan vyhrávají posledních pár kol offline a získávají $7,500, zatímco NiP jedou domů s pouhými $2,500 po obrovském delayi.

UPDATE 19:05: Fnatic se připojují k Titan ve finále WB po 16-5 výhře proti Dignitas na dust2. Zápas začne během příštích dvaceti minut.

UPDATE 18:00: Titan porážejí NiP 22-19 v prodloužení, čímž si zajišťují místo ve finále WB, zatímco NiP čekají na své oponenty z druhého zápasu, který začne již brzy

UPDATE 14:30: Bracket byl rozlosován, začínáme zápasem dvou gigantů CS:GO, NiP a Titan, jejichž zápas na jedné mapě začíná v 16:15.

DreamHack CS:GO Invitational
1.KOLOFINÁLE WB
GRANDFINÁLE
VÍTĚZ






 
{#Švédsko} NiP




 
16:15{#Francie} Titan


 
{#Francie} Titan


 


18:45{#Francie} Titan
 
{#Švédsko} fnatic


 
17:30{#Švédsko} fnatic22:30{#World} TBA
{#Dánsko} Dignitas


 
 
 
{#Švédsko} NiP 
 
 
 
 
1.KOLO
FINÁLE LB
VÍTĚZ LB

 






 
 
{#Švédsko} fnatic
 
 
{#Švédsko} NiP
21:15{#Švédsko} NiP
 
20:00{#Švédsko} NiP 
 
{#Dánsko} Dignitas

 
 

Čtyři z nejlepších týmů světa byly pozvány na DreamHack Invitational, který se odehraje v pouhém jednom dni - zítra od 15:30. Těmi týmy jsou Ninjas in Pyjamas, Titan, fnatic a Team Dignitas, tedy dřívější über G33KZ, kteří na zlomu roku odešli z Copenhagen Wolves.

{#Švédsko} NiP{#Francie} Titan
{#Švédsko} fnatic{#Dánsko} Dignitas

Turnaj je prvním důležitějším tohoto roku - může vlastně fungovat jako předehra pro diváky před EMS One Katowice, na který právě probíhají evropské kvalifikace. Zatím není znám bracket - ten bude rozhodnut až zítra.

DreamHack Invitational přinese známá jména nejen hráčů, ale i komentátorů, jejichž sestava pro anglický stream vypadá takto:

{#Švédsko} Fredrik 'Slop3' Wahlstedt - Moderátor
{#Velká británie} Duncan 'Thorin' Shields - Expert
{#Dánsko} Anders 'Anders' Blume - Expert/Analytik
{#Velká británie} Stuart 'TosspoT' Saw - Play-by-Play komentátor
{#Finsko} Tomi 'lurppis' Kovanen - Expert/Analytik

Turnaj k tomu odstreamuje i televize Prima COOL na jejich webu. Ve světě jsme příliš příležitostí sledovat velké turnaje v televizi neměli, přestože Eurosport před několika lety udělal pořad z Intel Extreme Masters. U nás se toho však česká televize chytila, což by do eSport zázemí mohlo přinést novou sadu fanoušků.

Harmonogram

15:30Začátek přenosu
16:151. semifinále WB
17:302. semifinále WB
18:45 Finále WB
20:00Finále LB
21:15Zápas o postup
22:30Grand Finále 

 

 

 

 

 

 

Sledujte PLAYzone.cz v průběhu DreamHack Invitational, ze kterého vám přineseme průběžnou coverage!