Přejít k hlavnímu obsahu

Časopis Computer novým partnerem MČR

27. 8. 2013 | 13:07 Všechny hry
Mezi mediální partnery projektu Mistrovství ČR v počítačových hrách se počínaje dneškem přidává časopis Computer z dílny Mladé Fronty.
Výchozí obrázek

Mezi mediální partnery projektu Mistrovství ČR v počítačových hrách se počínaje dneškem přidává časopis Computer z dílny Mladé Fronty.

Jak jste si mohli všimnout, v posledních týdnech navazujeme nové mediální kontakty pro větší visibilitu oficiálního Mistrovství ČR v počítačových hrách. Ani dnešek není výjimkou, protože jsme právě uzavřeli mediální partnerství s časopisem Computer, který se zaměřuje na zpravodajství ze světa počítačů, mobilů, ale i digitálních technologií.

Computer vychází z vydavatelství Mladá Fronta a je dostupný jak ve fyzické, tak digitální podobě - v obou je možné si objednat jeho předplatné. Na pultech prodejen a stánků se momentálně nachází jeho letošní deváté číslo a následujícího se dočkáme 16. září.

O časopisu Computer

Časopis Computer přináší novinky ze světa počítačů, mobilních technologií a digitální techniky, stejně jako hlubší analytické články, recenze produktů, podrobné fundované testy a praktické rady. Čtenáři tak díky němu nezískávají jen všeobecný přehled, co je nového v oboru, ale také konkrétní doporučení těch nejlepších produktů a spoustu tipů pro efektivnější práci s počítači. Všichni čtenáři mají navíc přístup k hodnotným plným verzím programů, ale i k bonusovým materiálům v podobě videonávodů, videorecenzí a dodatečných fotografií.