Přejít k hlavnímu obsahu

ELEAGUE bude živě vysílaná také v ČR

26. 5. 2016 | 15:06 Counter-Strike 2
Nedávno jsme se dočkali premiérového vysílání CS:GO na Primě COOL, konkrétně šlo o sestřih finálového utkání z DreamHack Open Malmö, nyní se do kolotoče zapojí další stanice.Dnes v noci byl na portálu zveřejněn seznam televizních stanic, kde se bude vysílat velkolepá soutěž ELEAGUE. Mimo vysílání přímo ve Spojených státech amerických na TBS by mělo být vysílání distribuováno do více než 80 zemí po celém světě.
Výchozí obrázek

Nedávno jsme se dočkali premiérového vysílání CS:GO na Primě COOL, konkrétně šlo o sestřih finálového utkání z DreamHack Open Malmö, nyní se do kolotoče zapojí další stanice.

Dnes v noci byl na portálu zveřejněn seznam televizních stanic, kde se bude vysílat velkolepá soutěž ELEAGUE. Mimo vysílání přímo ve Spojených státech amerických na TBS by mělo být vysílání distribuováno do více než 80 zemí po celém světě.

Na tomhle seznamu figuruje pro Českou republiku stanice O2 Sport a dle oficiální Facebook stránky této stanice by měla být živě vysílána závěrečná část soutěže včetně finálového duelu. Pokud je informace stoprocentně pravdivá a opravdu se dočkáme živých přenosů nejpopulárnějšího FPS titulu současnosti, elektronický sport v ČR by zažil velký pokrok.

Zdroj: hltv.org
Štítky: ELEAGUE
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.