Přejít k hlavnímu obsahu

DreamHack Valencia již za pouhý týden

8. 7. 2016 | 08:12 Hearthstone
Tento víkend se sice ve švédském Jönköpingu uskuteční další zastávka slavného DreamHacku, oči se však musí upírat také na červenec, nesmíme opomenout ani DreamHack ve Valencii.Dříve v tomto měsíci jsme vás informovali o výpravě českých a slovenských hráčů do Jönköpingu, kde se hráči eSuby, Majestic Lions nebo Inside Games budou snažit potrápit světovou elitu (čtěte zde: 11členná výprava na DreamHack Summer!).
Výchozí obrázek

Tento víkend se sice ve švédském Jönköpingu uskuteční další zastávka slavného DreamHacku, oči se však musí upírat také na červenec, nesmíme opomenout ani DreamHack ve Valencii.

Dříve v tomto měsíci jsme vás informovali o výpravě českých a slovenských hráčů do Jönköpingu, kde se hráči eSuby, Majestic Lions nebo Inside Games budou snažit potrápit světovou elitu (čtěte zde: 11členná výprava na DreamHack Summer!).

Dreamhack Circuit

My jsme se tak pro velký úspěch rozhodli tuto akci zařadit do MČR klasifikace za reprezentaci v zahraničí a jelikož se očekává domácí výprava i na DreamHack do Valencie, bodovat budeme i španělský turnaje v Hearthstone. Rozdělení MČR bodů je následující:

  • 1. místo - 500 bodů
  • 2. místo - 400 bodů
  • 3. - 4. místo - 300 bodů
  • 5. - 8. místo - 200 bodů
  • 9. - 16. místo - 100 bodů

Systém turnaje bude stejný jako na všech letošních turnajích okruhu DreamHack Grand Prix. Turnaj je volně přístupný až pro 128 hráčů, kteří se vzájemně poperou ve formátu Swiss. Pouze nejlepší šestnáctka se probojuje do vyřazovacích bojů, kde se bude hrát nejen o štědré prizemoney, ale také důležité HWC body. Doufejme tedy, že se na akci vypraví nejen český či slovenský hráč a tuzemská komunita tak bude mít zase jednou komu fandit.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.