Přejít k hlavnímu obsahu

Nový ladies tým na scéně?

26. 7. 2016 | 16:14 Counter-Strike 2
Ladies scéna vždy byla součástí domácí Counter-Strike scény a zdá se, že tu máme nové pokračovatelky této ságy, tedy alespoň dle sociálních sítí jednotlivých hráček.
Výchozí obrázek

Ladies scéna vždy byla součástí domácí Counter-Strike scény a zdá se, že tu máme nové pokračovatelky této ságy, tedy alespoň dle sociálních sítí jednotlivých hráček.

Kapitánkou týmu je dlouhodobě jedna z nejlepších hráček Counter-Strike u nás, Jana 'jance' Kozáková, která během své dlouhé kariéry vystřídala celou řadu zajímavých týmů. Dalo by se říci, že vždy působila na špici domácí ladies scény, a právě během bývalých působení poznala své nynější spoluhráčky. Nutno také dodat, že to v CS:GO zkoušela i v zahraničí po boku Miss Rage, tým však vzápětí opustila a chvíli se ohřála v nEophyte.female začátkem letošního roku.

Tato koláž se objevila na Facebooku dva měsíce zpátky, sestava se tak dávala dohromady delší dobu

Nyní tedy k jejím spoluhráčkám. Jádro nového týmu obsahuje mimo jance také její dřívější spoluhráčky z dob CS 1.6, Nikol 'Maiuska' Janečkovou a Růženu 'Afrodita' Quachovou. S Maiuskou si jance zahrála také v barvách iNfernity Gaming, pamatovat si je můžete například z ESWC 2012. Čtvrtou do party je populární streamerka a bývalá hráčka eSuby Eva 'kRAViCkA' Urbanová, pětici pak doplňuje druhá hráčka slovenské národnosti Dominika 'Nikky' Strečanská, již si můžete pamatovat taktéž z působení v týmu nEophyte.female.

Ačkoliv tým ještě není oficiálně oznámen a potvrzen, každý si v posledních týdnech mohl všimnout statusů na fanpage kapitánky jance, že se tým skládá a akorát se piluje jeho finální podoba. Ta je s největší pravděpodobností taková, jaká je psána výše, což bylo potvrzeno fotodokumentací z víkendového teambuildingu, na kterou se můžete podívat zde.

Štítky: ladies
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.