Přejít k hlavnímu obsahu

ELEAGUE: Virtus.pro vítězí!

30. 7. 2016 | 18:55 Counter-Strike 2
Největší liga v historii CS:GO se blíží do závěrečné části. Zbývá 8 týmů, které se utkají o vítězství v první sezóně ELEAGUE a $390.000 za první místo.UPDATE #4: Virtus.pro prokázali lepší formu a jak na Cobblestone (16:10) tak i na Mirage (16:8) poráží Fnatic. VP se tak stali vítězem první sezóny této soutěže a ukázali, že se vrací mezi nejlepší týmy světa. Druhá sezóna ELEAGUE je už oznámena a ačkoliv se bude hrát opět o $1.400.000, tato sezóna bude kratší než první a pravděpodobně se v ní utká méně týmů.
Výchozí obrázek

Největší liga v historii CS:GO se blíží do závěrečné části. Zbývá 8 týmů, které se utkají o vítězství v první sezóně ELEAGUE a $390.000 za první místo.


UPDATE #4: Virtus.pro prokázali lepší formu a jak na Cobblestone (16:10) tak i na Mirage (16:8) poráží Fnatic. VP se tak stali vítězem první sezóny této soutěže a ukázali, že se vrací mezi nejlepší týmy světa. Druhá sezóna ELEAGUE je už oznámena a ačkoliv se bude hrát opět o $1.400.000, tato sezóna bude kratší než první a pravděpodobně se v ní utká méně týmů.

UPDATE #3: Semifinálové zápasy už skončily a my tak známe složení finálového zápasu. V tom se od 22:00 švédský gigant Fnatic s legendárním polským týmem Virtus.pro, který se dostává zpět do formy. Vítěz zápasu bere $390.000, proto nezapomeňte sledovat souboj mezi těmito dvěma legendárními týmy.

UPDATE #2: Za námi jsou poslední dvě čtvrtfinále. V prvním zápase se utkali Astralis s mousesports, ve kterém dost snadno zvítězil německý tým. Poslední čtvrtfinále přinesl souboj mezi NiP a Virtus.pro. I když tento zápas byl o dost zajímavější, i tak si Poláci s legendárním týmem poradili stavem 2:0 a dostali se do semifinále.

UPDATE #1: První čtvrtfinále jsou za námi a známe tak první semifinálovou dvojici, Fnatic a Na'Vi. Zatímco Fnatic neměli s EnVyUs žádný větší problém. Na'Vi se s Cloud9 celý zápas trápili. První mapu Na'Vi rozhodli až v prodloužení, zatímco druhou celkem jednoznačně vyhrál americký tým. Na třetí mapě nakonec nejtěšnějším možným zvítězili Na'Vi a postoupili do semifinále.


 

ELEAGUEPo skupinové části a LCQ známe poslední osmičku týmů, která zůstala v turnaji, ve kterém se hraje celkově o $1.4 milionů. Do čtvrtfinále se dostaly jedny z nejlepších týmů na světě, mezi které patří například Fnatic, Na'Vi nebo NiP, ale najdeme mezi nimi i týmy jako Mouz nebo Cloud9. Naopak chybí například tým SK Gaming, který byl diskvalifikován kvůli tomu, že slot patří organizaci a ne týmu, kvůli čemuž ELEAGUE schytalo vlnu kritiky.

Play-off se odehraje klasickým pavoukem, ze kterého vyjde jeden vítězný tým. Všechny zápasy se odvysílají na Twitch, kromě toho se ale hned tři zápasy odvysílají i v americké televizi TBS. Zkrátka nezůstanou ale ani čeští fanoušci, protože ELEAGUE se odvysílá také na O2 Sport s komentářem Ondřeje "Lelek" Kvardy a Marka "shadye" Hovance.

Stejně jako celá skupinová část se i čtvrtfinále odehraje ve studiu v Atlantě. Semifinále a finále se přesune do divadla The Cobb Energy Performing Arts Centre s kapacitou až 2 750 diváků.

ELEAGUE SEASON 1 - play-off pavouk
1. koloSemifináleFináleVítěz
bo3bo3bo3 
 
{#Francie} Team EnVyUs0     
 Čtvrtek 21.7. 20:00 {#Švédsko} Fnatic
2   
{#Švédsko} Fnatic2     
   Pátek 29.7. 23:00 {#Švédsko} Fnatic0 
{#Ukrajina} Natus Vincere2     
 Čtvrtek 21.7. 23:00 {#Ukrajina} Natus Vincere0   
{#Spojené státy americké} Cloud 91     
     Sobota 30.7. 22:00 (TV) {#Polsko} Virtus.pro
{#Dánsko} Astralis0    Vítěz
 Pátek 22.7. 23:00 {#Německo} mousesports0   
{#Německo} mousesports2     
   Sobota 30.7. 4:00 (TV) {#Polsko} Virtus.pro2 
{#Polsko} Virtus.pro2     
 Sobota 23.7. 4:00 (TV) {#Polsko} Virtus.pro2   
{#Švédsko} Ninjas in Pyjamas0     
 

 

Štítky: ELEAGUE
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.