Přejít k hlavnímu obsahu

Odhalujeme ceny MČR v mobilních hrách

26. 10. 2016 | 01:30 Všechny hry
Premiérový ročník Vodafone Mistrovství ČR v mobilních hrách je tu za pouhých devět dní, už méně než dva týdny nám zbývají do korunovace historicky prvních mistrů České republiky ve hrách Clash Royale a Vainglory. Také už nemůžete vydržet to napětí všude kolem?Za podpory generálního partnera Vodafone a hlavního partnera Samsung se snažíme pro postupující hráče, ale také všechny náštěvníky, vytvořit co nejlepší prostředí, díky kterému bude právě brněnské finále 4. až 6. listopadu nezapomenutelnou akcí pro každého.
Výchozí obrázek

Premiérový ročník Vodafone Mistrovství ČR v mobilních hrách je tu za pouhých devět dní, už méně než dva týdny nám zbývají do korunovace historicky prvních mistrů České republiky ve hrách Clash Royale a Vainglory. Také už nemůžete vydržet to napětí všude kolem?

Za podpory generálního partnera Vodafone a hlavního partnera Samsung se snažíme pro postupující hráče, ale také všechny náštěvníky, vytvořit co nejlepší prostředí, díky kterému bude právě brněnské finále 4. až 6. listopadu nezapomenutelnou akcí pro každého.

Každý hráč Vainglory již ví, že na něj boj o titul čeká v pátek a sobotu, pro hráče Clash Royale platí totéž v kombinaci soboty a neděle. Co je však důležitým bodem celého MČR v mobilních hrách, tak jsou věcné cenny našich velectěných partnerů Vodafone a Samsung. V Brně se 4. až 6. listopadu nebude hrát pouze o věčnou slávu a historický zápis do análu mobilního gamingu v Čechách a na Slovensku, ale také o zajímavé ceny generálního a hlavního partnera.

Ceny na Mistrovství ČR v Clash Royale:

  1. místo - mobilní telefon Samsung Galaxy S7 + roční zaplacený paušál #jetovtobě + dárkový balíček od Vodafone

  2. místo - roční paušál #jetovtobě + dárkový balíček od Vodafone

  3. a 4. místo - dárkový balíček od Vodafone

Pozn.: zápas o třetí místo se nehraje!

 

Ceny na Mistrovství ČR ve Vainglory:

  1. místo - 3x hodinky Samsung Gear Fit2 + 3x roční paušál #jetovtobě + 3x dárkový balíček od Vodafone

  2. místo - 3x roční paušál #jetovtobě + 3x dárkový balíček od Vodafone

  3. a 4. místo - 3x dárkový balíček od Vodafone

Pozn.: zápas o třetí místo se nehraje!

 

Ukážeš právě ty, že #jetovtobě? Již za necelé dva týdny budeš mít díky naším partneruům tu šanci, pokud jsi jeden z vyvolených, který se na premiérovém ročníku představí v pozici hráče.

Pro návštěvníky jsme si s Vodafonem a Samsungem připravili celé patro s programem věnovaným hraní mobilních her, tzv. mobilnímu gamingu, jehož chloubou bude také vlastní stage, na které si ti nejlepších z nejlepších užijí světla reflektorů.

Buď s námi u toho a přijeď 4. - 6. listopadu na Veletrhy Brno! Lístky zakoupíš na mcrlistky.cz.

Štítky: MČR, MČR 2016
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.