Přejít k hlavnímu obsahu

Kvalifikuj se na MČR s GeForce WC Cupem

26. 10. 2016 | 01:43 Overwatch
Výchozí obrázek

Dlouhé čekání je u konce a nám zbývají do MČR poslední dva týdny. Z kvalifikačního cyklu v Overwatchi se nám vykrystalizovaly přímí postupující - Inside Games, yolow, Majestic Lions. Tyto tři týmy ukázaly v různých částech sezóny svou dominanci, čímž odsunuly obě sekce eSuby na nepostupové pozice. eSuba a další celky se nyní budou muset poprat mezi sebou!

Za podpory generálního partnera MČR v Overwatchi, společnosti NVIDIA, se přístí sobotu odehraje ještě GeForce Wild Card Cup, ze kterého nám vzejde čtvrtý postupující tým. Kromě známých postupujících a dvou sekcí eSuby tu máme celou řadu celků, které oplývají dovednostmi a zcela jistě dokáží potrápit i ty nejlepší. Třeba budou mít tu příležitost i na MČR. GeForce WC Cup se odehraje o víkendu 29. a 30. října, startuje se v 16 hodin.

GeForce Wild Card Cup

Nepůjde však o klasický turnaj o divokou kartu, zahrát si jej může i trojice postupujících týmů na MČR. V tomto turnaji se bude díky generálnímu partnerovi MČR v Overwatchi, společnosti NVIDIA, hrát o prizemoney v hodnotě 6 000 Kč pro vítězný tým.

Jako motivační složku se přihlásit pak máme navíc ještě 1 200 Kč pro náhodný registrovaný tým, který odehraje minimálně dva zápasy (hraje se Double Elimination). Mimo už známých postupujících se pak na MČR probojuje nejlepší dosud nekvalifikovaný tým. Více informací o celé divoké kartě naleznete přímo v turnajovém systému.

Registrace je zdarma, vyhrát může naprosto každý!

Další důležité informace se týkají samotného finále Mistrovství ČR ve hře Overwatch. Celá akce se uskuteční 4. až 6. listopadu a na NVIDIA Overwatch turnaj bude vyhrazen pátek. Hrát se bude od rána a živě komentované finále se uskuteční na hlavní stage od 14:30. Celkové prizemoney MČR činí 24 000 Kč - 18 tisíc získá vítězný tým, zbylých šest poražený finalista.

Pokud to s postupem na MČR nevidíte, ale i tak byste se chtěli do bojů zapojit, GeForce Wild Card Tournament je tou pravou výzvou. Stejně tak si můžete již nyní zakoupit lístek na MČR.

Štítky: MČR, MČR 2016, Overwatch
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.