Přejít k hlavnímu obsahu

Technologie Samsung nebudou na MČR chybět

30. 10. 2016 | 00:36 Všechny hry
Světoznámá značka vydobytků moderní vědy nemůže chybět na MČR Expo, kde se představí se svým stánkem. Řeč je samozřejmě o společnosti Samsung, která dorazí jen s tím nejlepším.
Výchozí obrázek

Světoznámá značka vydobytků moderní vědy nemůže chybět na MČR Expo, kde se představí se svým stánkem. Řeč je samozřejmě o společnosti Samsung, která dorazí jen s tím nejlepším.

Samsung

Když se řekne Samsung, každý si vybaví přední mobilní telefon a vlajkovou loď této společnosti Samsung Galaxy S7. Právě i díky tomu se stal právě Samsung partnerem premiérového ročníku Mistrovství ČR v mobilních hrách. K vyzkoušení zde bude také nejnovější model tabletu Samsung Tab S2. Tyhle mašiny budou společně se zástupci týmů herního klubu eSuba připraveny ve dnech 4. až 6. listopadu čelit výzvám všech návštěvníků.

Větší ze dvou stánků Samsungu se bude nacházet v přízemí pavilonu C, kde bude kromě výše zmíněných strojů připravena také herní zóna s prohnutými obrazovkami, díky kterým váš požitek z hraní bude nepopsatelný vyšší. Chybět nebudou ani herní konzole Xbox One. Druhý stánek se bude nacházet v prvním poschodí tématicky věnovaném mobilnímu gamingu.

Dalších technologických vychytávek bychom od Samsungu mohli jmenovat spoustu, k vyzkoušení budou na výstavišti v Brně například chytré hodinky Samsung Gear Fit2. Vše dovrší program věnovaný virtuální realitě, Samsung Galaxy VR Gear patří dle recenzentů k těm nejvychytanějším. Neváhejte za námi přijít si jej k jednomu ze stánku Samsugu vyzkoušet.

 


Neseď doma a buď u toho!

Právě teď je ta správná chvíle koupit si svou vstupenku na festival IN-JOY a finále MČR 2016. Udělat tak můžeš už nyní na www.mcrlistky.cz, kde exkluzivně seženeš i VIP lístek s pořádnou dávkou skvělých dárků. Radši ani minutu neotálej, k dostání jsou pouze v předprodeji!

Štítky: MČR 2016, Samsung
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.