Přejít k hlavnímu obsahu

MČR: Outsider rainny.81 ovládl celý turnaj

6. 11. 2016 | 12:28 Clash Royale
Vodafone Mistrovství České republiky v mobilních hrách jde do finiše. Šampiona Vainglory již známé, neděle bude ve znamení finále v Clash Royale.Celkem dvacet předních domácích hráčů se sjelo 4. až 6. listopadu v Brně na premiérovém ročníku Mistrovství České republiky. Mezi účastníky jsme měli zkušené matadory z herního prostředí, ale i úplné nováčky, kteří právě díky této mobilní pecce objevují svět gamingu.
Výchozí obrázek

Vodafone Mistrovství České republiky v mobilních hrách jde do finiše. Šampiona Vainglory již známé, neděle bude ve znamení finále v Clash Royale.

Celkem dvacet předních domácích hráčů se sjelo 4. až 6. listopadu v Brně na premiérovém ročníku Mistrovství České republiky. Mezi účastníky jsme měli zkušené matadory z herního prostředí, ale i úplné nováčky, kteří právě díky této mobilní pecce objevují svět gamingu.

Po sobotní části jsme po skupinové fázi a čtvrtfinálových zápasech poznali elitní hráčskou čtvěřici. V semifinále nechyběla dvojice hráčů eSuby, ale překvapivě do finále nepostoupil ani jeden - Pavelfimu se nedařilo a dostal 0:3 od největšího outsidera celého turnaje! Ve finále od 13:00 se na hlavní stage postaví Jan "Elfkam" Doležal a Šimon "rainny.81" Masár.

To nejlepší z Clash Royale je tady právě dnes, historický moment pro mobilní gaming v České a Slovenské republice je na spadnutí. Buď u toho i ty a doraž na místo nebo na Twitch.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.