Přejít k hlavnímu obsahu

IEM Oakland na obrazovkách Prima COOL

12. 11. 2016 | 12:07 Counter-Strike 2
Svět esportu se nezastaví před žádným svátkem! I přesto, že se blíží Vánoce, začíná již jedenáctá sezóna Intel Extreme Masters a vy budete u toho!Nejprestižnější světová esports liga Intel Extreme Masters každoročně vrcholí grandiózním LAN finále v Katowicích. Týmy z celého světa se chtějí na tuto akci dostat nejen kvůli velkému prizepoolu, který je pro hráče připraven, ale hlavně kvůli atmosféře, kterou polští fanoušci dokážou v hale Spodek navodit.
Výchozí obrázek

Svět esportu se nezastaví před žádným svátkem! I přesto, že se blíží Vánoce, začíná již jedenáctá sezóna Intel Extreme Masters a vy budete u toho!

Nejprestižnější světová esports liga Intel Extreme Masters každoročně vrcholí grandiózním LAN finále v Katowicích. Týmy z celého světa se chtějí na tuto akci dostat nejen kvůli velkému prizepoolu, který je pro hráče připraven, ale hlavně kvůli atmosféře, kterou polští fanoušci dokážou v hale Spodek navodit.

Aby se ale týmy dostali mezi nejlepší týmy světa, resp. kvalifikovali  na LAN finále do Katowic, musí projít buď online kvalifikacemi nebo vyhrát jednu ze zastávek Intel Extreme Masters. V pořadí jedenáctá sezóna začne již příští víkend v americkém Oaklandu, v hale Oracle, kam míří osm League of Legends a dvanáct CS:GO světových týmů.

Prima COOL vám jako obvykle přinese i stream z tohoto turnaje, přesněji nalaďte si nás o víkendu 19. a 20. listopadu večer! V sobotu v 19:45 pro vás chystáme jak průřez turnajem, tak i pět přímých přenosů play off.

Kdy: 19. a 20. listopadu
Kde: http://twitch.tv/coolprima
Kdo: Týmy jako NIP Gaming, SK Gaming, Mousesports, Heroic, Team Liquid a další
Kdo komentuje? Ondřej "Lelek" Kvarda, Zdeněk Princ a Marek "shadye" Hovanec

Severní Ameriku bude na turnaji reprezentovat SK Gaming a Team Liquid. Evropskou vlajku hrdě ponesou takové týmy jako Ninja in Pyjamas, Natus Vincere nebo Astralis.

Světový counter-strike se vrací na Prima COOL. Sleduj nás a vyhraj super ceny od našich partnerů! Partnerem přenosu je společnost Alza.cz!

Sledujte živé video z kanálu CoolPrima na www.twitch.tv

Štítky: iem oakland